Τοπικά

Βαγγέλη Ανδριανάκο

Κύριε Δήμαρχε η σύγχυσή σου , σε οδηγεί στο ένα λάθος μετά το άλλο.
Δεν χρώσταγες σε μένα καμία απάντηση για την επιστολή που έλαβες από την εταιρεία Ηλίας Καλαντζής κ ΣΙΑ ΟΕ αλλά σε αυτούς που εκπροσωπούν την επιχείρηση που εγώ κατείχα.

Προφανώς δεν έχεις την ευπρέπεια να απαντήσεις στους υπεύθυνους της εταιρείας αλλά  ούτε και το σθένος να υποστηρίξεις τα λεγόμενά σου τα οποία τώρα αναμασάς. Δεν περίμενα βέβαια να έχεις το θάρρος να υποστηρίξεις τη γνώμη σου γιατί δεν έχεις ούτε θάρρος και το χειρότερο ούτε γνώμη. Γιατί πρώτη φορά είδα απάντηση σε μορφή δικαστικού εγγράφου. Άλλοι στα γράφουν οι οποίοι είναι το ίδιο εμπαθής με σένα.

Μάλλον πιστεύεις ότι ο κάθε πολίτης είναι τόσο αφελής που θα πίστευε ότι σε μια επιστολή σου που απαντάς σε μένα  η φράση ότι ο Ασωπός έγινε απόπατος των ελαιοτριβείων είναι τυχαία;  Γιατί τότε δεν μιλάς εξίσου και για τις υπόλοιπες επιχειρήσεις; Η ευαισθησία σου για τα λύματα που καταλήγουν στο Ασωπό περιλαμβάνει μόνο το επάγγελμά μου;

Αν απουσίαζα όλο αυτό το διάστημα είναι γιατί δεν είχα θεσμικό ρόλο να παρεμβαίνω αλλά η πρακτική σου να οικειοποιείσαι τα καλά που βρήκες έτοιμα από την προηγούμενη δημοτική αρχή, την οποία όμως και κατηγορείς για να καλύψεις την ανεπάρκειά σου για όσα δεν μπορείς να αξιοποιήσεις κατάντησε γραφική.

Οι σχέσεις μου με τον συνεργάτη μου όποιες και αν είναι, είναι πεντακάθαρες, εσύ αναλώνεσαι στο να διασπείρεις τέτοιες φήμες γιατί από ότι φαίνεται ήταν και είναι το μοναδικό σου όπλο. Και δεν έχω τέτοια άγχη να ανακατασκευάσω το προφίλ μου όπως εσύ αναφέρεις, μάλλον δική σου έννοια είναι. Αυτά και τελεία.

Κων/νος Καλαντζής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close