Αυτός είναι ο 40χρονος παιδόφιλος του Περιστερίου

0

ImageHandler (6)

Προφυλακίστηκε με σύμφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα – Κατηγορείται για τα αδικήματα του βιασμού, της αποπλάνηση ανηλίκου, της απόπειρας αποπλάνησης ανηλίκου και της απόπειρας προσέλκυσης ανηλίκου – Συγκεντρωμένοι τον γιούχαραν άγρια

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην 10η τακτική ανακρίτρια ο παιδόφιλος που συνελήφθη από τις αρχές στο Περιστέρι.

Η απολογία διήρκησε σχεδόν 2,5 ώρες και η απόφαση για την προφυλάκιση ήταν σύμφωνη για ανακριτή και εισαγγελέα.

Κατά την αποχώρησή του από το δικαστήριο, ο κατηγορούμενος αποδοκιμάστηκε έντονα από παρευρισκόμενους.

Σύμφωνα με την εις βάρος του δίωξη κατηγορείται για τα αδικήματα του βιασμού, της αποπλάνησης ανηλίκου, της απόπειρας αποπλάνησης ανηλίκου και της απόπειρας προσέλκυσης ανηλίκου. Τα δύο τελευταία αδικήματα είναι πλημμελήματα, ενώ τα δύο πρώτα κακουργήματα.

Ο 40χρονος παιδόφιλος συνελήφθη την Δευτέρα επ’ αυτοφώρω, ενώ επιχειρούσε να επιβιβάσει στο αυτοκίνητό του, το οποίο μάλιστα είχε ειδικά «διαμορφώσει», έναν 13χρονο, με σκοπό να ασελγήσει εις βάρος του.

Όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα της αστυνομίας και όπως ομολόγησε ο ίδιος, είχε επαναλάβει την πράξη αυτή ίσως και δεκάδες φορές, ενώ μόνο τη Δευτέρα είχε άλλα πέντε «ραντεβού» με ανήλικους.

Ο ίδιος άντρας κατηγορείται και για τον βιασμό 14χρονης, την οποία είχε συναντήσει με την ίδια μέθοδο, δηλαδή μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων, νομίζοντας πως πρόκειται για αγόρι. Όταν είδε πως επρόκειτο για κορίτσι, την κούρεψε και στη συνέχεια τη βίασε. Για την συγκεκριμένη υπόθεση είχε ενημερωθεί η Εισαγγελία, χωρίς όμως να συλληφθεί ποτέ ο δράστης (δείτε εδώ).

Στο βανάκι του 40χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν πως είχε διαμορφώσει το χώρο να μοιάζει με κρεβάτι, είχε στο χώρο διάφορα «σύνεργα» για τις πράξεις του, ενώ βρέθηκαν και σοκολάτες και γλυκά.

Leave a Reply