Ξεχάστε τις τυπικότητες… Σε αυτή την παρουσίαση χορηγού φανέλας δεν χωρούσαν! Και πριν βιαστείτε να ρωτήσετε απλώς σας αναφέρουμε δύο ονόματα: Βουκεφάλας Λάρισας και… κα.Σούλα!

Καλά καταλάβατε, ως συνέχεια της είδησης που ήρθε να… εντυπωσιάσει για την χορηγία οίκου ανοχής, πλέον από χθες το βράδυ, οφείλουμε να ασχοληθούμε με την παρουσίαση της χορηγίας και της φανέλας της ομάδας με πρωταγωνιστές… όχι μόνο τους ποδοσφαιριστές.

Σε γνωστό ξενοδοχείο της Λάρισας, ο Βουκεφάλας παρουσίασε την έναρξη της συνεργασίας του με τον γνωστό οίκο… εποχής για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Εκτός από τους ποδοσφαιριστές στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και αρκετά κορίτσια από τον οίκο… εποχής, τα οποία πόζαραν με τις φανέλες της ομάδας δίπλα στους παίκτες και στα στελέχη της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Λάρισας αφού ευχαρίστησε για την χορηγία στάθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αφήνοντας αιχμές κατά της ΕΠΟ…

«Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται ένα βήμα πριν από την καταστροφή, με πολλούς παράγοντες να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν από την ενασχόλησή τους με αυτό. Για ποιον λόγο η Πολιτεία και η Ε.Π.Ο. έχουν γυρίσει την πλάτη τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο; Οι επαγγελματίες που έχουν αναδειχτεί από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γιατί δεν στηρίζουν τις ομάδες που τους ανέδειξαν; Γιατί η Ε.Π.Ο. έχει τέσσερα χρόνια να δώσει λεφτά σε ερασιτεχνικά σωματεία, αλλά από την άλλη τα δίνει σε ανθρώπους που έχουν μπλεχτεί σε δικαστικές διαμάχες, έχουν καταδικαστεί και συνεχίζουν να λυμαίνονται το επαγγελματικό ποδόσφαιρο; Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να στραφεί ο κόσμος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που είναι αγνό και ρομαντικό, γιατί βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, πως το ενδιαφέρον για τις μεγάλες ομάδες του επαγγελματικού μειώνεται. Εμείς οικονομική ενίσχυση δεν παίρνουμε από πουθενά», ανέφερε ο πρόεδρος του Βουκεφάλα, Γιάννης Μπατζιόλας.

http://www.sport-fm.gr/article/584012

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here