ΑΣΠ Κόρινθος – ΑΓΟ Ευρυάλης 3-2 (25-15, 24-26, 16-25, 25-18, 15-10)

image

Ματς ακατάλληλο για καρδιακούς στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Γυναικών μεταξύ των ομάδων του ΑΣΠ.Κόρινθος  και ΑΓΟΓ. Ευρυάλης.

2.30   ώρες αγώνας,   7 ανατροπές πόντων,   δυναμική εξέδρα,   ήταν μερικά   από τα αγωνιστικά στοιχεία που επικράτησαν στο κλειστό της Κορίνθου . Η ομάδα της Κορίνθου για άλλη μία αγωνιστική έδειξε απίστευτα ψυχικά αποθέματα αφού   κατάφερε  να ανατρέψει το σκορ(1-2) και στο τάι μπρέικ  να  πανηγυρίση μια σημαντική νίκη με 3-2.  Παρόλα αυτά, όλες οι αθλήτριες ήταν υπέροχες με τις Αλατζάκη και Βατουσιάδη (λ) να είναι πραγματικά ασταμάτητες αλλά και οι υπόλοιπες αγωνίστηκαν καλά. Είναι από τις εμφανίσεις που σου αφήνουν μία πικρία καθώς στο 2ο και  3ο σετ  ήσαν απειρα τα λάθη για την γηπεδούχο ομάδα, Τέλος όλα καλά, συνεχίζουμε και διορθώνουμε τα λάθη μας ,ο δρόμος της Α2 είναι μεγάλος .
Μεγάλη απούσα για δέυτερη αγωνιστική λόγω τραυματισμού η Γεωργία Μποκα,  τις ευχόμαστε καλή ανάρωση .
Πολύ καλή η διαιτησία : Γεμενή – Κτενάς – Κουγιάς

Κόρινθος (Ανδρεόπουλος): Παναγοπούλου, Μπαλδώκα, Δέδε, Θώδη, Δορμπαράκη, Κωστάκη, Αλζτζάκη ,βλαχοπούλου – λ / Βατουσιάδη .

Ευρυάλη (Γκούντας): Μέξη, Μπαξεβάτου, Λιακοπούλου, Ζούρου, Κουντουρά, Αναγνωστοπούλου, Μανώλη – λ / Βογιατζοπούλου – λ, Ταμπάκη, Δράκου