Menu

Δηλαδή γιατί πρέπει να τους τιμήσουμε;

αθλουπολη
Στην παρέλαση της Κορίνθου ένα συντριπτικά μεγάλο ποσοστό δε γύρισε το κεφάλι του προς τους επισήμους.

Είναι κάτι που έγινε σε πολλά μέρη της Ελλάδας εκτός από τη Λαμία εκεί που ο Γκλέτσος για άλλη μια φορά έδειξε ότι είναι άλλου είδους πολιτικός.

Διαβάστε τι έκανε εδώ: http://www.ekorinthos.gr/article/5012/ap-gkletsosden-ekho-anastema-na-anebo-mazi-tous-sten-exedra

Απο εκεί και πέρα…

Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει γιατί οι χιλιάδες που παρελάζουν θα έπρεπε να αποδώσουν τιμές σε αυτούς που είναι στην εξέδρα των επισήμων;

Οι ανάπηροι πολέμου κάθονται απέναντι σε μια γωνία και όχι στην εξέδρα.

Στην εξέδρα συνήθως κάθονται βουλευτές, δήμαρχος και αντιδήμαρχοι , αρχηγοί σωμάτων ασφαλείας (αστυνομία πυροσβεστική κ.α) , ο Μητροπολίτης και πρόεδροι φορέων και συλλόγων (επιμελητήριο,πολιτιστικοί σύλλογοι).

Δηλαδή αν το σκεφτείς σε ποιον αν τον έβλεπες  στον δρόμο θα έσκυβες το κεφάλι και θα του έδινες συγχαρητήρια για ότι πέτυχε;

Και άντε να πώ ότι μερίδα ανθρώπων θα το έκανε για το Μητροπολίτη.

Όλοι οι άλλοι έχουν αφήσει πίσω τους τέτοιο επικό έργο που πρέπει να τους τιμούμε στην παρέλαση; Ποτέ δεν κατάλαβα τι θέση έχουν στους επισήμους οι βουλευτές που έφεραν τη χώρα μας σε αυτό το σημείο.

Να είμαστε περίγελος της Ευρώπης και να γινόμαστε πρώτο θέμα σε δελτία ειδήσεων της Γερμανίας και της Γαλλίας για τη στάση μας.

Για δημάρχους και αντιδημάρχους δε νομίζω ότι και οι ίδιοι θεωρούν ότι είναι απαραίτητο το έργο τους να επιδοκιμάζεται με αυτόν τον τρόπο.

Όσο για τους συλλόγους ούτε που το ακουμπώ το θέμα.

Αντέ να τιμήσουμε τον ανώνυμο πυροσβέστη που τρέχει για να σώσει τα δάση μας και τον ανώνυμο αστυνομικό όταν κάνει σωστά τη δουλεία του και με κάνει να νιώθω ασφαλής.

Αλλά πολιτικούς…; Όχι δε θα πάρω.

Συμφωνώ κατά 100% με το Μάνο Αντώναρο σε αυτά που γράφει εδώ: http://www.ekorinthos.gr/article/5011/nai-sto-megalo-okhi-arthro-tou-manou-antonarou

Και νιώθω τιμή για τον τρόπο που τα ΜΜΕ της Κορίνθου κάλυψαν τις αποδοκιμασίες των πολιτών κατά των πολιτικών.Τουλάχιστον στην επαρχία υπάρχει ακόμα ελευθερία.

Κλείνοντας ήθελα να αναφερθώ και λίγο στον κύριο Μπεγλίτη ο οποίος όταν λειτουργεί έξω από το αποστειρωμένο περιβάλλον που φτιάχνει για αυτόν η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ της Κορίνθου αποτελούμενο από δεκάδες χειροκροτητές κάθε άλλο παρά ήρεμος και πράος είναι.Το συμβάν στη Θεσσαλονίκη που προσπάθησαν να το αποδώσουν σε Συριζέους έγινε από πολλές εκατοντάδες κοσμου.

 

http://www.youtube.com/embed/RKWt2sdT6aM

Το βίντεο αυτό είναι μη επεξεργασμένο από Αθηναϊκά κανάλια και αποδίδει πλήρως το κράξιμο σε έναν υπουργό που αντί να καταλάβει ότι ήταν ανεπιθύμητος προκαλούσε χαιρετώντας και γελώντας.

Από την άλλη ο επικοινωνιακός του μηχανισμός στην Κόρινθο προσπαθεί να μας πείσει ότι θα είναι ο μόνος διασωθής από την κυβέρνηση Παπανδρέου στη Κόρινθία.

Ένας άνθρωπος που συστήθηκε στον Κορινθιακό λαό σαν ο επίλεκτος του Παπανδρέου τώρα προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο κόσμος καταλαβαίνει πόσο σημαντικός είναι για την Κορινθία.

Μιας και λοιπόν οι πολιτικοί μας στην κεντρική Ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή τα έκαναν ρόιδο θα προτιμήσω τις μικροεπεμβάσεις Κόλλια,Φαρμάκη,Μανωλάκη για την καθημερινότητά μας από τις υποσχέσεις για ένα καλύτερο αύριο του Υπουργού.

Και είναι τουλάχιστον χυδαίο αυτό που γίνεται από τα ΜΜΕ της Κορίνθου αλλά και το γραφείο τύπου Μπεγλίτη. Για ότι καλό γίνεται στην Κορινθία ΠΑΝΤΑ βάζουν μετά από παρέμβαση του Υπουργού.

Άραγε και για το BIGBANG ο Υπουργός είχε παρέμβει;

Κύριε υπουργέ προσγειωθείτε και ακούστε τον κόσμο γύρω σας και όχι τους γλύφτες του περιβάλλοντος σας. Έτσι θα είστε πιο χρήσιμος για την Κορινθία αλλά και για την Ελλάδα.  

αθλουπολη

Categories:   Επικαιρότητα

Comments

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: