Menu

Οι Κορινθιακές εκδηλώσεις έχουν ανάγκη από … Master Chef …

αθλουπολη
Ποτέ δεν συμπάθησα τα catering …
.
Προτηγανισμένα, κατεψυγμενα, άνοστα με αρκετή χοληστερίνη …
.
Δεν είναι μόνο το κόστος, δεν είναι η πρόκληση λόγω της δυσάρεστης οικονομικής συγκυρίας. Με κουράζει αυτό το πρωτόκολλο που δεν προσφέρει τίποτα διότι δε νομίζω ότι αυτοί που θα πάνε σε μία εκδήλωση θα ικανοποιηθούν τρώγοντας μερικά κατεψυγμένα τυροπιτάκια.
.
Εφόσον απαιτείται, θα πρότεινα ένα άλλο μενού, ειδικά όταν υπάρχουν καλεσμένοι εκτός Κορινθίας :
.
Νερό, χυμούς φτιαγμένους από τα πορτοκάλια που πέφτουν στα χωράφια της Βόχας και δεν μαζεύοναι, κορινθιακή σταφίδα, νεμεάτικο κρασί, κεφαλοτύρι Λιμνών, ντομάτα Μαυροειδή και φρέσκα φρούτα.
.
Μία τελευταία λεπτομέρεια : συνήθως, τα caterings εξαντλούνται σε μερικά τραπέζια σερβιρίσματος. Σπάνια βρίσκω χώρο να ακουμπήσω το πιάτο μου και το ποτήρι μου.
.
Συμπέρασμα : Λιγότερα caterings, ποιοτικότερα με περισσότερο ενδιαφέρον στον άνθρωπο, αξιοποίηση των κορινθιακών προιόντων και διαφορετική αισθητική.

.
Αν δεν το καταλάβατε … απευθύνομαι σε μάγειρες !

http://true-channel.blogspot.com

Categories:   Επικαιρότητα

Comments

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: