Τοπικά

Απάντηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Στάθη Μπούκουρα στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως κόμμα που πηγάζει από τον απλό λαό , έχει μάθει να αγωνίζεται στο πεζοδρόμιο , εκεί που χτυπάει η καρδιά των Ελλήνων . Οι γνήσιοι κριτές του έργου μας δεν μπορεί να είναι οι υμνητές του Στάλιν , του Μάο και του Τρότσκι , παρά μόνον ο ελληνικός λαός . Εάν ορισμένοι θεωρούν αντιδημοκρατικό να αντιπροσωπεύονται σχεδόν μισό εκατομμύριο Έλληνες τότε το μόνο που τους συνιστούμε είναι να συνηθίσουν την παρουσία μας .
Φυσικά και δεν θα απολογηθούμε σε κανέναν επαγγελματία πολιτικάντη για το έργο μας και τα αποτελέσματά που αυτό επιφέρει . Αυτό το διαπιστώνει καθημερινά ο λαός . Ας μας απαντήσουν οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ πόσα χρήματα έχουν βάλει στα κομματικά τους ταμεία και πόσα εξ αυτών έχουν δώσει στον ελληνικό λαό . Η απάντηση είναι προφανής , αφού είναι οφθαλμοφανέστατο το κοινωνικό έργο του συγκεκριμένου κόμματος …
Εν αντιθέσει με το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , όπου εδώ και χρόνια , δίχως ούτε μισό ευρώ από κρατικές επιχορηγήσεις δίνουμε έναν πραγματικό αγώνα στήριξης προς τους συμπατριώτες μας που το έχουν ανάγκη . Ουδέποτε όμως διεκδικήσαμε δάφνες για το κοινωνικό μας έργο . Αυτό προς γνώσιν και συμμόρφωσιν των συκοφαντών μας .
Τέλος την ερχόμενη Τετάρτη 18 Ιουλίου στις 6 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Κορίνθου , θα πραγματοποιηθεί ΔΩΡΕΑΝ διανομή τροφίμων σε ελληνικές οικογένειες που το έχουν ανάγκη και ευπαθείς ομάδες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης . Τηλ. επικοινωνίας : 6947163043
Καλούνται όσοι επιθυμούν να λάβουν την στήριξή μας να έχουν μαζί τους χαρτί οικογενειακής κατάστασης , την κάρτα ανεργίας και την ταυτότητά τους .
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποδεικνύει με πράξεις και όχι με λόγια την στήριξη που παρέχει στον ελληνικό λαό .

20120709-201628.jpg

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close