Τοπικά

Απάντηση Καππου προς τον Οικονομου

Στις χθεσινές του δηλώσεις ο πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ ειπε πως δεν τον είχε προστατέψει ο δήμαρχος όταν έβαζαν στόχο την επιχείρηση του και έκανε και λόγο για αυτούς που αρμέγουν το δήμαρχο.

Ο κύριος Καππος ζήτησε στα πλαίσια της δεοντολογίας να μεταφέρουμε το παρακάτω κείμενο ως απάντηση του.

Προσοχή κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι με μικρόφωνα-Κάποιος να τους κλείσει το στόμα!

Δεν κρατιόταν ο Πρόεδρος του Πολιτισμού σήμερα, σε γνωστό ‘μαρκουτσοφόρο’, αφού δεν μπόρεσε εκείνο το βράδυ να μας πείσει με την παλληκαροσύνη του, μιας και τσαντίστηκε ο κολλητός του Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Πιτσάκης, γιατί του θυμίσαμε, στα μούτρα όπως λένε, για τις επενδυτικές δράσεις στενού του συγγενικού προσώπου. Δεν το κατόρθωσε, λοιπόν, εκείνο το βράδυ και ζήτησε σήμερα να μας κλείσουν άλλοι το στόμα και κοινώς να μην κυκλοφορούμε ασύδοτοι με ένα μικρόφωνο στο χέρι. Όσο για το ασύδοτο μικρόφωνο που δεν ξέρουμε τι λέμε, φυσικά και δεν σε ρώτησε Πρόεδρε του πολιτισμού και της Πυγμαχίας, σε συνέντευξη που σου πήρε πριν λίγες ώρες ο Θύμιος Τσαρμπός ,πόσο ηθικά περήφανος αισθάνεσαι κάθε φορά που αναθέτεις στην κόρη σου και ένα 2.500 για βιβλία ή και για γραφικά.. ‘νόμιμα’ και αυτό γίνεται τον τελευταίο χρόνο πάνω από 40 φορές. Αυτές φυσικά τις ερωτήσεις, Γιώργο Οικονόμου, δεν θέλεις καν να τις ακούς (σου χαλάει η όρεξη, δεν μπορείς να καπνίσεις το πούρο σου). Αυτά κάνουν τα μικρόφωνα που κυκλοφορούν ασύδοτα και ορισμένοι σαν κι εμένα που έχουμε το θάρρος και να σας ρωτάμε, διότι έχετε θεσμική θέση κ Οικονόμου, και δεν θα μας βουλώσετε το στόμα ούτε εσείς ούτε και κάποιοι άλλοι της ομάδος των ‘πουράκηδων’.

Περιμένουμε την απάντησή σας. Φωνάξτε όσους δίνετε διαφήμιση εσείς, ο Πιτσάκης και κάποιοι άλλοι.. Με τα πενηντάρικα κάτι γίνεται για να σας υποστηρίξουν ή αν έχετε αυτά που διαφήμιζε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ, βγείτε σε μία από τις τόσες φορές που σας καλούμε για την δεοντολογία, να πείτε την άποψή σας σε εμάς τους ασύδοτους με τα μικρόφωνα.

Περιμένω πότε θα τολμήσετε εσείς και μερικοί άλλοι… Πάντως είστε πρωταθλητής στο άρμεγμα του ΚΕΠΑΠ, με τις ‘νόμιμες’ απευθείας αναθέσεις, στο συγγενικό σας πρόσωπο. Πώς να μην σας ζηλεύουνε πολλοί…

Θ. Κ.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: ‘Ο Πρόεδρος του Πολιτισμού, ο πάρεδρος με νυχτερινό κέντρο, η αγάπη στα μικρόφωνα, το άρμεγμα και η ζήλεια’.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close