Περισσεύουν οι χαρακτηρισμοί για ένα νέο περιστατικό κακοποίησης σκύλου που συνέβη στον παραποτάμιο δρόμο που συνδέει την οδό Αλφειού με την Βαρβάσαινα. Οι άγνωστοι δράστες αφού βασάνισαν το μικρής ηλικίας ζώο, με χτυπήματα στο κεφάλι, χωρίς έλεος και καμία λογική του ξερίζωσαν και ορισμένα από τα δόντια του! Για το περιστατικό ενημερώθηκαν φιλόζωοι που έσπευσαν να παραλάβουν το άμοιρο ζώο προσφέροντας του περίθαλψη, καταγγέλλοντας συνάμα το γεγονός.

Η εκπρόσωπος του φιλοζωικού συλλόγου «Αδέσποτες πατούσες», Μυρσίνη Σαλαμανή, μιλώντας στην εφημερίδα ”Πατρίς” για το συγκεκριμένο περιστατικό δήλωσε: «Πιστεύαμε πως τόσα χρόνια αγώνα στον χώρο της φιλοζωίας τα είχαμε δει όλα όμως αυτή η περίπτωση μας συγκλόνισε! Βρήκαμε τον Σίζαρ σε έναν αγροτικό δρόμο χτυπημένο στο κεφάλι, με τρυπημένο μάτι και ξεριζωμένα δόντια…

Κάποιος έβγαλε όλο του το άχτι και το μίσος σε ένα κουταβάκι! Είναι επιτακτική ανάγκη, πλέον, ο κόσμος να καταλάβει ότι αυτός που αρχίζει με ένα ζώο δεν σταματά εκεί, πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε γιατί υπάρχουν διεστραμμένες προσωπικότητες ανάμεσα μας και κινδυνεύουμε! Ο κόσμος πρέπει ν` αρχίσει να μιλάει! Ως φιλόζωοι συνεργαζόμαστε με ιατρεία, προσπαθούμε να περιθάλψουμε με όποιο τρόπο μπορούμε το ζωάκι, να το επαναφέρουμε σε μια καλύτερη κατάσταση και να του βρούμε νέο σπίτι.

Πηγή: patrisnews.com