Άνω κάτω λόγω …«Survivor»

0

Ο λόγος για την εκπομπή «Εδώ» που όπως όλα δείχνουν θα αλλάξει… κεντρικιά παρουσιάστρια. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου εδώ και λίγες ημέρες η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει δεχθεί από τη διοίκηση του σταθμού πρόταση για να αναλάβει την καθημερινή εκπομπή «Πανόραμα Survivor».

Η παρουσιάστρια μάλιστα έχει δεχτεί τη… μετακόμιση και έτσι, όπως όλα δείχνουν, είναι η επικρατέστερη για να αναλάβει την εκπομπή που θα βασίζεται στο ριάλιτι επιβίωσης. Και λέω «επικρατέστερη» γιατί η διοίκηση του σταθμού βρίσκεται σε επαφές και με άλλα πρόσωπα, αλλά οι καλά γνωρίζοντες υποστηρίζουν ότι τελικά η Ντορέττα θα είναι αυτή που θα την παρουσιάσει, έστω κι αν η «μετακόμισή» της προκαλεί άλλα προβλήματα, όπως το ποιο πρόσωπο θα πάρει τη θέση της στην εκπομπή «Εδώ». Βέβαια, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η διοίκηση του ΣΚΑΪ έχει κάνει επαφές με κάποιο πρόσωπο αλλά ακόμα υπάρχουν… εκκρεμότητες να διευθετηθούν.

Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι η έλευση του ριάλιτι δεν θα προκαλέσει αλλαγές μόνο σε πρόσωπα άλλων εκπομπών αλλά και στο καθημερινό πρόγραμμά τους αφού έχουν αποφασίσει ότι η εκπομπή «Πανόραμα Survivor» θα είναι το βασικό όπλο τους στη μάχη της τηλεθέασης στην απογευματινή ζώνη …!

Απάντηση