Αναστάσιος Ταγαρας: Ανάγκη να νιώσουμε πως υπάρχει ελπίδα και προοπτική 

0


Φίλες και φίλοι,  στη σημερινή δύσκολη συγκυρία όπου από τη μία πλευρά επικρατεί η άκρατη καθεστωτική τάση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και από την άλλη η δεινή οικονομική κατάσταση,ο Έλληνας βρίσκεται ανάμεσα σε Συμπληγάδες πέτρες.Το πρώτο σκέλος εκφράστηκε από την απίθανη και απαράδεκτη προσπάθεια για πλήρη υποταγή και έλεγχο της πληροφόρησης και της ενημέρωσης του λαού.Ακολούθησε η χυδαία και λαϊκίστικη συμπεριφορά έναντι του Συμβουλίου της Επικρατείας,ενώ κερασάκι στην τούρτα του αποπροσανατολισμού αποτέλεσε ο άοσμος,άκυρος και άκαιρος “δομικός ανασχηματισμός”(με λίγα λόγια άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς).Ταυτόχρονα,οι οικονομικοί αλλά και κοινωνικοί δείκτες συνεχώς καταβαραθρώνονται σαν αποτέλεσμα της ιδεοληπτικής πολιτικής της συγκυβέρνησης που δεν κρατά πια ούτε τα προσχήματα.

    Στην εποχή αυτή,είναι ανάγκη όλοι μας να νιώσουμε πως υπάρχει ελπίδα και προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και κυρίως για τα παιδιά μας.Την ελπίδα αυτή,την αισιοδοξία για το αύριο που ξημερώνει μπορεί να μας εμπνεύσει μόνο η φιλελεύθερη πολιτική της μεγάλης,ευρωπαϊκής και διαχρονικής παράταξης που ίδρυσε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής.Στο τιμόνι του κόμματος,το οποίο κράτησαν σταθερό με υπεύθυνη στάση και αδιαπραγμάτευτες θέσεις Έλληνες πατριώτες πολιτικοί,βρίσκεται σήμερα ένας άνθρωπος με όραμα και φρέσκες ιδέες για την έξοδο από το τέλμα.Για να οδηγήσει τη χώρα και τους πολίτες σε λεωφόρους ανάπτυξης και προόδου.Για να φέρει ξανά το χαμόγελο στα χείλη των συμπατριωτών μας.

   Σαν υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΟ.Δ.Ε. Κορινθίας,σας καλώ όλους,οπαδούς και φίλους της πρωτοπόρας,κεντροδεξιάς παράταξης.Ολους εσάς που ενστερνίζεστε τις ιδεολογικές αρχές και αξίες της Νέας Δημοκρατίας αλλά και εμπιστεύεστε τον οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση και τη “Συμφωνία Αλήθειας” του Κυριάκου Μητσοτάκη με την κοινωνία.Σας ζητώ να ανταποκριθείτε με ζέση στις προσκλήσεις της ΝΟ.Δ.Ε. Κορινθίας αλλά και των ΔΗΜ.Τ.Ο. συμμετέχοντας στη συνολική προσπάθεια ανασυγκρότησης του κόμματος και στο ιστορικό καθήκον ανόρθωσης της πατρίδας μας με ιδέες,σκέψεις και προτάσεις για την αυριανή μας πορεία ως Κυβέρνηση του τόπου.Σας απευθύνω λοιπόν προσκλητήριο αγώνων,προσκλητήριο ελπίδας,προσκλητήριο ΝΙΚΗΣ!!!

 

 

                                                                                                           Αναστάσιος Ταγαράς

                                                                                               Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού

                                                                                                            ΝΟ.Δ.Ε. Κορινθίας

   

Απάντηση