Επικαιρότητα

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών για τον πειθαρχικό έλεγχο στον πρόεδρο της.

20120928-103854.jpg

Για την απαράδεκτη άσκηση πειθαρχικού ελέγχου στον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας, κ. Δημητρίου ΦΩΤΗ, ο οποίος συμμετείχε στη συμβολική πράξη με τις αγχόνες κατά την διάρκεια της Ένστολης Πανελλαδικής Συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στην Πλατεία Συντάγματος την 06-09-2012.
«Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται» λέει ο σοφός λαός.

Καλό θα είναι οι άνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις και σκέφτονται τόσο ευαίσθητα, να σκέφτονται και να είναι τόσο ευαίσθητοι για όλες τις αποφάσεις και ενέργειες που κάνουν λόγο της θέσης που κατέχουν, ώστε να κάνουν καλά τη δουλειά τους.
Αν σκέφτονταν τόσο ευαίσθητα η Χώρα μας δεν θα βρισκόταν σε αυτή τη δυσάρεστη θέση να απαξιώνετε από όλο τον κόσμο αλλά και να εξαθλιώνει τον λαό της, φέρνοντάς των σε σημεία να προσβάλει όπως αναφέρουν και ζητούν ευθύνες, για «αναξιοπρεπή συμπεριφορά», καταδικάζοντας και ζητώντας την πειθαρχική δίωξη του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας, κ. Δημητρίου ΦΩΤΗ, ο οποίος συμμετείχε στη συμβολική πράξη με τις αγχόνες στα πλαίσια ειρηνικής διαδήλωσης.
Καλό θα είναι λοιπόν οι κατέχοντες την εξουσία να κάνουν την αυτοκριτική τους και να καταδικάσουν πρώτα τους εαυτούς τους για τα λάθη και παραλήψεις που συνεχώς πέφτουν, θέτοντας ακόμα και ανθρώπινες ζωές σε κίνδυνο και να πάψουν να ασχολούνται με επιφανειακά ανούσια θέματα, αλλά με πραγματικά προβλήματα, δίνοντας ουσιώδεις λύσεις ώστε να φανεί η αντρειοσύνη τους και μεγαλοπρέπειά τους στα μάτια όλων, αποκτώντας έτσι το σεβασμό και την εμπιστοσύνη. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε όλοι να βρούμε το δρόμο μας κάνοντας αυτοκριτική πρώτα στον εαυτό μας και αφήνοντας πίσω τους εκφοβισμούς, τους εγωισμούς και τις ψευτιές οι οποίες κυρίως αποβλέπουν στο προσωπικό συμφέρον και όχι στην προσφορά μας στο κοινωνικό σύνολο.
Ας λογικευτούμε λοιπόν αν πραγματικά είμαστε τόσο ευαίσθητοι, γιατί δεν είμαστε αθάνατοι και τότε όλοι κρινόμαστε.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΔΑΜ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close