Όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε από νωρίς το απόγευμα στα χέρια ήρθαν μπρος στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκομένων ο βουλευτής Κορινθίας Στάθης Μπούκουρας και ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλ. Πνευματικός. Δεν είναι κάτι που δεν περιμέναμε αφού φαινόταν ότι η κόντρα κλιμακωνόταν μέρα με τη μέρα και δε θα έμεναν μόνο στα λόγια.
Δε θα υπάρξει αυτόφωρη διαδικασία ως φαίνεται μιας και ο βουλευτής ζήτησε στη μήνυση του να μη γίνει ενώ και ο ίδιος καλύπτεται από την ασυλία.

Σχόλιο eKorinthos: Επιλέξαμε παρότι γνωρίζαμε από τις πηγές μας όλο το συμβάν να περιμένουμε και να επιβεβαιώσουμε πλήρως τα τεκταινόμενα. Θεωρούμε τουλάχιστον άκυρες τοποθετήσεις που προσβάλλουν την αστυνομία οτι έμεινε σε ρόλο θεατή που βγήκαν από μια από τις δύο πλευρές μιας και δεν είμαστε παρόντες για να πούμε κάτι τέτοιο.Αντιθέτως κάποιοι άλλοι τις υιοθετούν χωρίς σκέψη. Σας υπενθυμίζουμε το χθεσινό μας άρθρο:

Εδώ

Εμείς θα συνεχίσουμε με νηφαλιότητα να κάνουμε ρεπορτάζ και να σας ενημερώνουμε έγκυρα και όχι μέσα από κέντρα….

Aνακοινώσεις έβγαλαν Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ:

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κ. Ευστάθιος Μπούκουρας , ύστερα από επίθεση που
δέχθηκε από τον δήμαρχο Κορινθίων κ. Πνευματικό , κατέθεσε μήνυση για εξύβριση ,
προσβολή δημοσίου προσώπου και πρόκληση σωματικής βλάβης εις βάρος του . Να
τονιστεί ότι ο κ. Μπούκουρας στην μήνυση που κατέθεσε δήλωσε πως ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ
την τήρηση της αυτόφωρης διαδικασίας ._

ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ καταδικάζει την βίαιη επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής του νομού μας κ. Μπούκουρα και ομάδας συνοδοιπόρων του κατά του δημάρχου Κορινθίων κ. Πνευματικού, που αποτελεί συνέχεια των απειλών που είχε εκτοξεύσει δημόσια η Χρυσή Αυγή κατά του δημάρχου κατά τη διάρκεια της τελετής στα Δερβενάκια την Πέμπτη 26 Ιουλίου. Απαιτούμε από την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας να παρέμβει άμεσα, εφόσον η λεκτική βία της Χρυσής Αυγής μετατρέπεται σε σωματική που δεν γνωρίζει κανένα όριο και στρέφεται πλέον όχι μόνο κατά των συνηθισμένων θυμάτων των επιθέσεών της –των μεταναστών- αλλά και εναντίον του οποιουδήποτε αντιτίθεται στην αντιδημοκρατική και εκφοβιστική της δράσης. Είναι έξω από κάθε έννοια δημοκρατίας η δράση αυτών των παραβατικών ατόμων που ελέω εκλογικού νόμου ορκίζονται βουλευτές και όσων βρίσκουν προστασία δίπλα τους. Να αποδοθούν άμεσα ευθύνες και να οδηγηθούν στηδικαιοσύνη.
Καλούμε τους κορίνθιους πολίτες να σταθούμε, όλοι μαζί απέναντι στις
εκτός νόμου, φασιστικές και ρατσιστικές πρακτικές της Χ.Α, γιατί το
μέλλον μιας κοινωνίας χτίζεται μόνο μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες.
Το «αυγό του φιδιού» έχει πλέον εκκολαφθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here