Άλλη μια εκλογική μάχη ολοκληρώθηκε.

0

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του Επιμελητηρίου. Αλλοι έχασαν , άλλοι κέρδισαν , ολοι όμως πρέπει να καταλάβουν στο εξής το θεσμικό τους ρόλο και να προσφέρουν στους 1900+ που έχασαν ένα πρωινό Κυριακής για να πάνε να τους ψηφίσουν.

Αναμένουμε να γίνει και η συνάντηση για να αποφασιστεί ο πρόεδρος όμως νομίζω ότι η διαφορα δεν επιτρέπει εκπλήξεις.

Σε ακόμα μια εκλογική αναμέτρηση οι Κορίνθιοι επέλεξαν το eKorinthos για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση τους.

Ευχαριστούμε όσους δούλεψαν για να μας φέρνουν γρήγορα αλλά κυρίως επαληθευμένα αποτελέσματα. Θεωρώ ότι δώσαμε μια μάχη να προσφέρουμε τη δυνατότητα σε όλους τους συνδυασμούς να αναπτύξουν το πρόγραμμά τους και τις ιδέες τους για το Επιμελητήριο. Κρατήσαμε τις διαφημίσεις για τους χώρους διαφημίσεων και το ρεπορτάζ ουδέτερο όσο μας επέτρεπαν και οι προσωπικές σχέσεις με κάθε υποψηφιο. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που μας βοήθησαν με τις παρεμβάσεις τους στις ραδιοφωνικές εκπομπές και αυτούς που μου έδωσαν προσωπικά το χρόνο για να μοιραστώ με τους ακροατές τις σκέψεις για αυτές τις εκλογές πάντα με σεβασμό στον ακροατή.

Η βραδιά των εκλογών μας επιφύλλασε και μια ευχάριστη έκλπληξη. 10000+επισκέπτες βρέθηκαν από τις 5 το απόγευμα και μετά στο ekorinthos για να πάρουν πληροφόρηση και αυτό όταν μου το μετέφεραν οι συνεργάτες μου με γέμισε ικανοποίηση γιατί ο τρόπος που βλέπω αυτές τις διαδικασίες βρίσκει ανταπόκριση. Ενα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν.

Ε.Τ

 

Leave a Reply