Επικαιρότητα

Αγριο έγκλημα για κτηματικές διαφορές στην Αρχαία Ολυμπία

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΓΡΟΤΗ

Άγριο έγκλημα με θύμα 43χρονο αγρότη και δράστη 56χρονο συνταξιούχο διαπράχθηκε στα Άσπρα Σπίτια της Αρχαίας Ολυμπίας. Ο συνταξιούχος παρέσυρε με το αυτοκίνητό του το θύμα, που επέβαινε σε δίκυκλο και στη συνέχεια, πήρε μία κυνηγετική καραμπίνα και το πυροβόλησε εν ψυχρώ ενώ κείτονταν τραυματισμένο και ανυπεράσπιστο στο οδόστρωμα! Κίνητρο του εγκλήματος, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν οι κτηματικές διαφορές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αρχικά, δράστης και θύμα συναντήθηκαν στην περιοχή Άσπρα Σπίτια και λογομάχησαν για τις κτηματικές διαφορές.

Μετά τον διαπληκτισμό τους οι δύο άνδρες έφυγαν από την περιοχή, για να πάνε στις αγροτικές τους εργασίες.

Όμως, σε επαρχιακό δρόμο του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, ο 56χρονος, σύμφωνα με την αστυνομία, παρέσυρε με το όχημα του, το δίκυκλο που οδηγούσε ο 43χρονος, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να πέσει στο έδαφος.

Εν συνεχεία ο δράστης βγήκε από το αυτοκίνητό του και πυροβόλησε εν ψυχρώ, με κυνηγετικό όπλο που κατείχε παράνομα, τον 43χρονο που κείτονταν τραυματισμένος στο οδόστρωμα, με συνέπεια να τον σκοτώσει.

Μετά το έγκλημα ο συνταξιούχος εξαφανίστηκε, αφήνοντας όμως στην περιοχή το αυτοκίνητό του. Οι αστυνομικοί εντόπισαν αμέσως τα στοιχεία ταυτότητας του 56χρονου, ο οποίος έπειτα από λίγες ώρες παραδόθηκε στην Αστυνομία.

Το όπλο βρέθηκε από αστυνομικούς σε κοντινή απόσταση από το σημείο του εγκλήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close