Αγρίνιο: Άνοιξαν τους λογαριασμούς του νερού και… παραλίγο να πάθουν εγκεφαλικό!

0

Αγρίνιο: Άνοιξαν τους λογαριασμούς του νερού και... παραλίγο να πάθουν εγκεφαλικό!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους κάτοικοι του δήμου Ναυπακτίας από την περιοχή τηςΠαλαιοπαναγιάς από τα ποσά που αντίκρισαν, ανοίγοντας τους πρόσφατους λογαριασμούς ύδρευσης από την ΔΕΥΑΝ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr στους λογαριασμούς αναγράφονται ποσά πολλαπλάσια αυτών που συνήθως πληρώνουν οι δημότες και που ξεκινούν από 200 – 300 ευρώ και σε κάποιες περιπτώσεις φτάνουν τις 2.500 ή ακόμη και τις 6.000 ευρώ!

Όπως ήταν φυσιολογικό οι δημότες που… παρά λίγο γλίτωσαν το εγκεφαλικό, επικοινώνησαν με την ΔΕΥΑΝ αλλά και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και συμπερασματικά από τις επικοινωνίες αυτές έχει προκύψει ότι δημιουργήθηκε κάποιο ζήτημα με τις μετρήσεις στους υδρομετρητές των οικιών συγκεκριμένων περιοχών της Ναυπάκτου.

Το agriniopress.gr επικοινώνησε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Κοτρωνιά, πρόεδρο της ΔΕΥΑ Ναυπάκτου, που όπως αποκαλύπτει υπάρχουν σοβαρές ευθύνες στον υπάλληλο της επιχείρησης που υποτίθεται πως έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια τις μετρήσεις.

«Υποτίθεται» μιας και προκύπτει πως αυτές δεν γίνονταν ποτέ, και οι χρεώσεις γίνονταν κατά προσέγγιση με πολύ μικρά ποσά, ακόμη και σε δημότες – επαγγελματίες που έχουν πολύ μεγάλες καταναλώσεις νερού. «Υπήρχε επαγγελματίας που κατανάλωνε τεράστιες ποσότητες και του έρχονταν να πληρώσει νερό 15 ευρώ το χρόνο…» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Κοτρωνιάς, που όπως έκανε γνωστό το θέμα αφόρα σε 270 περίπου περιπτωσεις δυτικά της Ναυπάκτου, ενώ υπάρχουν και είκοσι ακόμα περιπτώσεις καταναλωτών που δεν διαθέτουν καν υδρόμετρο.

Πηγή: agriniopress.gr

Leave a Reply