Για ακόμα μια φορά ο πρόεδρος του Χιλιομοδίου χτύπησε με εικόνες που προσγειώνουν την Κορινθιακή πολιτική σκηνή ανώμαλα στην καθημερινότητα που κάποιοι συνάνθρωποί μας ζουν.

ftwxeia

Και όμως σε αυτήν την πόλη αυτοί που τη διοικούν θεωρούν ότι οι κοινωνικές της δομές είναι ικανοποιητικές και ζητούν συνέχεια της συνεργασίας με τη ΜΚΟ που διαχειρίζεται ένα σημαντικό ποσό μέσω ΕΣΠΑ.

Την αρχή έκανε ο Δήμαρχος που μας ενημέρωσε ότι η ΜΚΟ κάνει περισσότερα από αυτά που είναι υποχρεωμένη βάση της σύμβασης και πως έχουν βρει δουλεία και πολλοί συμπολίτες μας στις δομές της:

Προφανώς απογοητευμένοι κάναμε την ίδια ερώτηση και στο Νίκο Σταυρέλη για να πάρουμε μια παρόμοια απάντηση ικανοποίησης από τη δουλειά που γίνεται:

Στην ελπίδα μας ότι θα βρούμε συμπαράσταση στην αντιπολίτευση και ότι εκεί θα μας λέγανε αυτό που βλέπουμε όλοι μας ότι δηλαδή είναι πολύ λίγα αυτά που γίνονται στην κοινωνική πολιτική του Δήμου μας η απάντηση ήταν άλλο ένα χτύπημα. Αυτή τη φορά ο κ. Νανόπουλος μας είπε ότι χρειάζεται απλώς βελτίωση και πως ήδη έχουν γίνει πολλά όμως μπορούσαν τα χρήματα να είχαν αποδώσει καλύτερα. Τουλάχιστον εκεί μας είπαν ότι πρέπει να γίνει ένας απολογισμός για τον αριθμό των ατόμων που οφελήθηκαν:

Πιθανότατατα λοιπόν μάλλον εμείς και ο κ. Μπίτζιος κάνουμε λάθος και οι φτωχοί της περιοχής απολαμβάνουν την πρόνοια ενός ανθρώπινου δήμου… Μας συγχωρείτε λοιπόν…