Τοπικά

8 + 2 ROCK SINANTISI KIATOY 26/27/28/29 ΙΟΥΛΙΟΥ.

Για 8η χρονιά η R.S.K. στηρίζεται στην ντόπια δημιουργία. Συγκροτήματα από όλη την Κορινθία, που καλύπτουν όλες τις τάσεις της σύγχρονης μουσικής σκηνής ( rock, pop, metal, reggae, jazz, hip-hop, blues κ.α.) θα μας κρατήσουν συντροφιά για 4 βράδια, μαζί τους θα εμφανιστούν σπουδαία ονόματα όπως οι : FUNDRACAR, NIGHTSTALKER, FLY BY WIRE ενώ στα πλαίσια των συνεργασιών μας, μετά την Πάτρα, Αίγιο, Ακράτα σειρά έχει η Άρτα όπου θα μας παρουσιάσει τους ανερχόμενους HERITAGE.
Όπως κάθε χρόνο, θα συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο, σύλλογοι και εναλλακτικές ομάδες με εκθέσεις και δρώμενα.
Σημαντική είναι η συμβολή του δήμου Σικυωνίων στη διατήρηση αυτού του θεσμού, όπως και μερικών τοπικών επιχειρήσεων και τοπικών Μ.Μ.Ε. που στηρίζουν την R.S.K.
“All Day Beach~All Night Rock” μια πολύ καλή ευκαιρία να επισκεφτείτε την πόλη του Κιάτου, που παρέχει όλες τις προϋποθέσεις, ελεύθερη και οργανωμένη παραλία, summer club’s, ξενοδοχεία, προαστιακό, ταβερνάκια και άλλες υπηρεσίες. Εύκολη πρόσβαση στο ανοιχτό θέατρο, μόλις 2 χλ. από το κέντρο της πόλης. Με λίγα λόγια, όλη μέρα στην παραλία και το βράδυ rock n roll!! Μια ακόμα καλοκαιρινή επιλογή.
Συνεχίζεται για 8η συνεχόμενη χρονιά η Rock Synantisi Kiatou. Παρά τις δυσκολίες της εποχής και με πείσμα απέναντι στις συνθήκες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά οι διοργανωτές για ακόμη μια χρονιά στηρίζουν την τοπική κι οχι μόνο μουσική σκηνή με ένα φεστιβάλ που έχει εξελιχθεί σε θεσμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close