Σε τέσσερις μήνες φυλάκιση, εφέσιμη και με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε ο συνταξιούχος Δημήτρης Ρέλλος , επειδή πέταξε αυγά στον Τροικανό, Poul Thomsen.

Η αυτόφωρη διαδικασία του κατηγορούμενου συνταξιούχου, για «απόπειρα απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης» στον εκπρόσωπο του ΔΝΤ ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Δημήτρης Ρέλλος στην ακροαματική διαδικασία ζήτησε μέσω του δικηγόρου του, ή την απαλλαγή του ή την κλήτευση του ίδιου του Thomsen.

«Είμαι συνταξιούχος και καρκινοπαθής. Έστειλα επιστολές διαμαρτυρίας σε πολλούς πολιτικούς. Δεν πήρα απάντηση και αποφάσισα να δράσω. Πήρα τα αυγά και του τα πέταξα», φέρεται να είπε στην απολογία του ο Δημήτρης Ρέλλος.

Σημειώνεται ότι ο συνταξιούχος, είχε στήσει «ενέδρα» στον εκπρόσωπο του ΔΝΤ. Καθόταν στο καφενείο απέναντι από το υπουργείο Οικονομικών και όταν τον είδε να βγαίνει, του πέταξε αυγά. Συνελήφθη, οδηγήθηκε στο αυτόφωτο, πήρε προθεσμία και δικάστηκε την Παρασκευή.

Ο Δημήτρης Ρέλλος είχε γίνει γνωστός το 2007, όταν είχε πετάξει καφέ στον Ευάγγελο Βενιζέλο, κατά την άφιξή του στην Χαριλάου Τρικούπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here