Επικαιρότητα

3 υποψηφιότητες για τη θέση του Συμπαραστάτη του Πολίτη.

Με 3 υποψηφιότητες για τη θέση του Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης ήρθε αντιμέτωπο το Π.Σ στη συνεδρίαση της 14ης Φεβρουαρίου. Το Σώμα επανέφερε το θέμα για 3η φορά αφού τις 2 προηγούμενες η διαδικασία δεν τελεσφόρησε. Οι υποψηφιότητες είναι των κυρίων Γ. Μαχαίρα, Γ. Μπουλούκο και Π. Μπαζίγο οι οποίοι και οριοθέτησαν σε σύντομες εισηγήσεις τους λόγους που έθεσαν υποψηφιότητες.

Μαχαίρας Ιωάννης : Είμαι διδάκτορας βιολογικής ανθρωπολογίας, εδώ και 2 χρόνια μένω στα ίσθμια. Έχετε μπροστά σας έναν γυρολόγο καθηγητή με τις περίφημες συμβάσεις , επι 13 συνεχή χρόνια γύρισα διδάσκοντας σε τμήματα της χώρας κυρίως Βόρεια. Θέλω να με επιλέξετε γιατί πιστεύω στον θεσμό , έχοντας την πεποίθηση ότι μπορώ να παίξω ένα ρόλο όχι μόνο κυτίου παραπόνων αλλά κάποιου ο οποίος θα εμπνεύσει πραγματικά τους πολίτες και τις επιχειρήσεις κυρίως τις μικρές.

Μπουλούκος Γιώργος : Πιστεύω στον θεσμό, θέλω να τον υπηρετήσω και είναι μια μεγάλη ευκαιρία να εγκαινιαστεί μια νέα σχέση πολίτη και διοίκησης. Όλοι μαζί πρέπει να προχωρήσουμε, να αναδείξουμε τον θεσμό, μια κοιτίδα πολιτικού πολιτισμού, έτσι τον θεωρώ εγώ

Μπαζίγος Παναγιώτης : παρ ότι δεν πήρα κανένα ψήφο έπιασα δουλειά, ήδη 4-5 υποθέσεις μου ανατέθηκαν. Αυτός είναι ένας λόγος που επανήλθα. Ο 2ος είναι ότι εισέπραξα τη συμπάθεια σας και κάποιοι είπαν ότι είμαι η καλύτερη υποψηφιότητα. Ο 3ος λόγος είναι ότι ένας εκ των συνυποψήφιων μου , μου είπε ότι είμαι ο καλύτερος και πως η θέση μου ανήκει. Γι αυτό και επανήλθα. Δεν σας είπα ποιός είμαι γιατί ο θεσμός είναι και πρέπει να είναι πέρα από παρατάξεις. Την απόφασή σας την περιμένει η κοινωνία σήμερα. Και από αυτήν θα διαμορφώσει γνώμη και άποψη. Και έχω τη γνώμη ότι η απόφαση σας δεν πρέπει να ληφθεί με οριακή πλειοψηφία.

Ο πρώην νομάρχης Κορινθίας Ν. Ταγαράς πρότεινε την διαβούλευση των επικεφαλής έτσι ώστε να μην οδηγηθεί το σώμα και πάλι σε αδιέξοδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close