Η αστυνομία του Χάρεν, στη βόρεια Ολλανδία, τέθηκε σε κατάσταση επιφυλακής, καθώς το… πάρτυ γενεθλίων μιας 16χρονης φαίνεται να λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, αφού χιλιάδες καλεσμένοι αναμένεται να κατακλύσουν την κωμόπολη αύριο το βράδυ.

Η νεαρή κοπέλα ανήρτησε την πρόσκληση στη σελίδα της στο Facebook και ενημέρωσε τους φίλους της, οι οποίοι με τη σειρά τους κάλεσαν τους δικούς τους φίλους και γνωστούς. «Χιλιάδες άνθρωποι απάντησαν ότι θα συμμετάσχουν στη βραδιά», είπε η εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας Μέλανι Ζουάμα, τονίζοντας ότι οι αρχές λαμβάνουν «συμπληρωματικά μέτρα ασφαλείας».

Και όλα αυτά, επειδή το κορίτσι ξέχασε να διευκρινίσει ότι ήταν μια «κλειστή» πρόσκληση. Αποτέλεσμα ήταν την πρόσκληση να λάβουν περισσότεροι από 24.000 άνθρωποι και από αυτούς οι 2.400 απάντησαν θετικά, σύμφωνα με την εφημερίδα De Telegraaf.

Πολλοί χρήστες του Ίντερνετ έφτιαξαν μπλογκ αφιερωμένα στο πάρτι που το αποκαλούν «Project X Haren», παραπέμποντας στην αμερικανική ταινία Project X που αφηγείται το πάρτι που οργανώνουν τρεις έφηβοι και το οποίο τελικά παρεκτρέπεται. Μία σελίδα μάλιστα, που δημοσιεύει την ακριβή διεύθυνση του σπιτιού της κοπέλας, μετρά αντίστροφα τις ώρες μέχρι την έναρξη της γιορτής και διαβεβαιώνει ότι έχουν προσκληθεί 150.000 άνθρωποι.

Το δημοτικό συμβούλιο του Χάρεν, μιας πόλης 18.000 κατοίκων, έλαβε επίσης έκτακτα μέτρα για να αντιμετωπίσει μια ενδεχόμενη «εισβολή γλεντζέδων». Για να αποφύγει τα χειρότερα μάλιστα ο δήμος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετατρέψει το πάρτι γενεθλίων της 16χρονης σε γιορτή για όλη την πόλη…

 

 

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here