Ψηφιακή σύγκλιση χωρίς ίντερνετ… Μόνο στην Ελλάδα. ..

0

image

Το ΙΝΚΑ Κορινθίας διενήργησε αυτοψία στον ΟΤΕ Κορίνθου και διαπίστωσε ότι στο πρόγραμμα «ψηφιακή αλληλεγγύη». οι υπεύθυνοι του καταστήματος, δηλώνουν ότι δεν μπορούν να προβούν στην εξυπηρέτηση των δικαιούχων διότι δεν διαθέτουν στικάκια ασύρματου ίντερνετ. Σε ερώτηση των υπεύθυνων του ΙΝΚΑ, η απάντηση των υπευθύνων επί 2 ημέρες είναι «τα περιμένουμε», με αποτέλεσμα αφάνταστη ταλαιπωρία των δικαιούχων.
Ταυτόχρονα, οι πωλητές του ΟΤΕ και της COSMOTE «προτείνουν» σταθερή σύνδεση με κόστος μεγαλύτερο, ως και κόστος ενεργοποίησης βρόχου.
Οι δικαιούχοι είναι στην πλειοψηφία τους άνεργοι που δεν μπορούν να εγκλωβιστούν σε περιττές και δαπανηρές υποχρεώσεις.
Σε αυτοψία του ΙΝΚΑ Κορινθίας σε άλλα κ/ματα παρόχων της Κορίνθου, Λουτρακίου, Κιάτου, Ξυλοκάστρου (Wind, Public, Γερμανός κλπ), διαπιστώθηκε ότι πωλητές και άλλων παρόχων «προτείνουν» σταθερή σύνδεση με κόστος μεγαλύτερο, ως και κόστος ενεργοποίησης βρόχου και μάλιστα με 24μηνη σύνδεση, παριστάνοντας σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα ότι η σύνδεση αυτή είναι υποχρεωτική, γεγονός προδήλως παραπλανητικό.
Το ΙΝΚΑ Κορινθίας κάλεσε τον ΟΤΕ:
1ον) να γνωρίσει πότε θα εφοδιάστεί το κ/μα ΟΤΕ Κορίνθου με στικάκια ασύρματου ίντερνετ.
Κάλεσε ακόμα τους άλλους παρόχους να πληροφορούν τους δικαιούχος ότι ΜΟΝΟ η σύνδεση Ιντερνετ είναι υποχρεωτική και να τους ενημερώνουν ότι η φθηνότερη είναι η ασύρματη σύνδεση.
Όπως φαίνεται, το ΙΝΚΑ Κορινθίας κάνει πολύ καλή δουλειά στην προστασία του καταναλωτή.
Τα τηλέφωνα του ΙΝΚΑ Κορινθίας είναι 2741025627, 2741770317 και 2741550411. Γραφεία έχει Πειρήνης 20 Κόρινθος, Εθν. Αντίστασης 30 Κόρινθος

Leave a Reply