Τροχοβίλα: ένα ολοκληρωμένο σπίτι σε 24 τετραγωνικά

0

Έχεις ακούσει περί τροχοβίλας, αλλά διστάζεις να προβείς στην αγορά της, επειδή θέλεις «ένα κανονικό σπίτι». Μα, η τροχοβίλα είναι ένα κανονικό σπίτι! 

Η τροχοβίλα ( https://www.trohovilla.gr/)    είναι ένα έτοιμο, προκατασκευασμένο σπίτι 24 τετραγωνικών, το οποίο σου παραδίδεται με το κλειδί στο χέρι και εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις μέσα και να το κατοικήσεις. Να μπεις μέσα και να το ζήσεις. Καλύτερα δηλαδή θα ήταν για σένα, εάν έπρεπε να αγοράσεις ή να νοικιάσεις μια γκαρσονιέρα 24 τετραγωνικών, την οποία όμως πρώτα θα έπρεπε να τη βάψεις και να τη διακοσμήσεις; Όχι βέβαια. Η λύση της τροχοβίλας είναι σαφώς καλύτερη για σένα που χρειάζεται άμεσα να μπεις στο σπίτι σου. 

Ας ασχοληθούμε λίγο με το τι ακριβώς είναι η τροχοβίλα και τι σου προσφέρει. Έτσι, θα καταφέρεις να λύσεις κάθε σου απορία και τελικώς, να παρακάμψεις κάθε σου δισταγμό.

  • Η τροχοβίλα είναι μία έτοιμη κατοικία, οικολογική, ασφαλής, κατασκευασμένη από σύγχρονα υλικά που θα σου εξασφαλίσουν άμεση, ευχάριστη, άνετη και ασφαλή διαμονή.
  • Η τροχοβίλα είναι ένα έτοιμο σπίτι, που μπορεί να γίνει για σένα η πρώτη κατοικία ή η δεύτερη, η εξοχική. Ακόμα και για κατοικία ενός φοιτητή είναι ιδανική, εάν υπάρχει οικόπεδο κοντά στις ανάγκες του. Ακόμα και για επαγγελματική στέγη μπορεί να επιλεγεί.  
  • Η τροχοβίλα είναι έτοιμη για όλα, αλλά και έτοιμη ως προς όλα. Είναι έτοιμη όσον αφορά στο οίκημα αυτό καθ’ αυτό, αλλά είναι και έτοιμη όσον αφορά και στο εσωτερικό του. Αυτό ακριβώς είναι που την κάνει να υπερέχει. Διαθέτει ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, υδραυλικές εγκαταστάσεις και πλήρη οικιακό εξοπλισμό, ώστε να μπορείς να τη ζεις δίχως ελλείψεις. Διαθέτει κουζίνα, με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές που απαιτούνται, αλλά και τα έπιπλά της (φούρνο, ψυγείο, απορροφητήρα, πάγκο κλπ) έχει πλήρες μπάνιο με τα απαραίτητα είδη υγιεινής και ντουλάπια και επιπλέον, έχει διαμορφωμένους τους χώρους των δωματίων (το καθιστικό και την κρεβατοκάμαρα) με την απαραίτητη επίπλωσή τους (ντουλάπες, κρεβάτι, τραπέζι κλπ)
  • Η τροχοβίλα είναι διακοσμημένη για σένα με γούστο. Την αγοράζεις και είναι σαν να έχει προηγηθεί η επίσκεψη ενός έμπειρου διακοσμητή που θα σου διαμορφώσει τους χώρους έτσι, ώστε να είναι όμορφοι και βολικοί. Αυτό ακριβώς είναι η τροχοβίλα: όμορφη και βολική. Έχει διακοσμηθεί με την αισθητική του σήμερα, ώστε να αποτελεί μια μοντέρνα λύση για τον καθένα και ταυτόχρονα, αποπνέει ζεστασιά στην ατμόσφαιρα, ώστε να σε προσκαλεί να την ζήσεις. Είναι εξάλλου τόσο σημαντικό, αυτό που την διαφοροποιεί, το έτοιμο της υπόθεσης! 

Η τροχοβίλα σε απαλλάσσει από περιττά έξοδα, περιττό και χρονοβόρο τρέξιμο και περιττή σπατάλη δυνάμεων που δυστυχώς, δεν θα μπορούσες να γλιτώσεις με το χτίσιμο ενός σπιτιού ή με την ενοικίασή του. Η τροχοβίλα απλώς σου προσφέρεται εύκολα και οικονομικά για να την ζήσεις.

Leave a Reply