Στο δίκτυο ακαδημιών της ΑΕΚ ο Αθλητικός Σύλλογος Αγ. Γεωργίου

0

Ο Πολιτιστικός-Αθλητικός Σύλλογος Αγ. Γεωργίου Κορίνθου έκανε καλή δουλεία και αυτό φαίνεται καθώς εντάχθηκε πλέον στην οικογένεια του δικτύου Ακαδημιών της Α.Ε.Κ..

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, επιθυμώντας να ενισχύσει το Δίκτυο των συνεργαζομένων Ακαδημιών, έψαξε συλλόγους και σχολές που επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτή μεταξύ των οποίων και ο Αθλητικός Σύλλογος Αγ. Γεωργίου.

Από την μεριά της ΠΑΕ ΑΕΚ στόχος εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής/εκπαιδευτικής περιόδου είναι να συναφθούν νέες συνεργασίες, οι οποίες να ανταποκρίνονται στα αυστηρά ποιοτικά κριτήρια που έχει θέσει η Διεύθυνση Δικτύου από το ξεκίνημα της λειτουργίας της και από ότι βλέπουμε τα βρήκε.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Αθλητικού  Σύλλογου Αγ. Γεωργίου: 

Ο Σύλλογος μας, ανταποκρινόμενος στην εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, εντάχθηκε πλέον στην οικογένεια του δικτύου Ακαδημιών της Α.Ε.Κ.

Η φιλοσοφία και οι αναζητήσεις μας ταίριαξαν απόλυτα με το πρότζεκτ που μας παρουσίασαν οι υπεύθυνοι του δικτύου Ακαδημιών της Α.Ε.Κ. και αποφασίσαμε να κάνουμε το μεγάλο τόλμημα για να προσφέρουμε στα παιδιά της πόλης μας ότι καλύτερο υπάρχει.

Οι εγγραφές ξεκινούν την Δευτέρα 24 Αυγούστου κάθε απόγευμα από τις 6 έως τις 9 μ.μ. στο mini soccer στον Άγιο Γεώργιο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Leave a Reply