Στοίχημα: Σημεία και…γκολ!

0

Γεια σας φίλες και φίλοι! Πιστοί στο ραντεβού μας και σήμερα, με ένα κουπόνι στοιχήματος που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι η αλήθεια, καθώς σήμερα διεξάγονται μόνο προκριματικά Ευρώπης (Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ) και φιλικοί αγώνες. Θα ασχοληθούμε αποκλειστικά και μόνο με τα προκριματικά, που έχουν κίνητρο, που μεγάλες και γνωστές ομάδες κάνουν την εμφάνισή τους και η διοργάνωση αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον. Για να δούμε, τι θα καταφέρουμε:

Ελσίνκι-ΗΒ Τόρσαβν (19:00): Προ τελευταία επιλογή το παιχνίδι της έτερης σκανδιναβικής Ελσίνκι με την Τόρσαβν από τα Νησιά Φερόε. Η Τόρσαβν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στα προκριματικά με την σοβαρότητα και την επιθετικότητα που είχε συνάμα. Μία επικίνδυνη ομάδα που παίζει με αφέλεια και αυτό ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως καθώς μπορεί να σκοράρει αρκετά γκολ και να δεχτεί άλλα τόσα. Από τις 05/05 είναι σχεδόν αήττητη για 10 αγώνες. 9Ν-1Η ο απολογισμός της. Είναι 5η και παλεύει με απόσταση 5 βαθμών για τον τίτλο. Το Ελσίνκι και αυτό βρίσκεται σε πλήρη δράση, δεν πατάει καλά φέτος κι έχει χάσει έδαφος. Πιθανόν να χτυπήσουν το ματς και οι δύο και με τέτοιες άμυνες μπορούν να δώσουν ένα όβερ. Όβερ 2.5 στο 1.65 (Stoiximan).

Σουντούβα-Ερυθρός Αστέρας(21:00): Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας για σήμερα, με το παιχνίδι του πολύπειρου Ερυθρού Αστέρα με την Σουντούβα. Πρωτόγνωρο να παίζει τέτοια εποχή, τόσο νωρίς, απέναντι σε μια ομάδα που έχασε δις πέρσι από τον ίδιο, αλλά άλλη εποχή. Η Σουντούβα δεν είναι χωριό. Είναι καλή ομάδα. Έμπειρη και παίζει σε τέτοιο επίπεδο καλά. Απέκλεισε τον Αποέλ πέρσι με άνεση! Είναι πρώτη στο πρωτάθλημά της ου διεξάγεται τώρα ενώ ο Ερυθρός Αστέρας είναι σε περίοδο προετοιμασίας. Δεν αποκλείω την έκπληξη. Αλλά επειδή θα πολεμήσουν αμφότεροι με νύχια και με δόντια, θα πάμε με το gg στο 2.33 (Betshop). Καλή μας τύχη!

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και το πάμε στοίχημα στο portal: pamestoixima.com

Leave a Reply