Στοίχημα: Βάζει δύσκολα η Κολωνία, under το γαλλικό ντέρμπι! 

0

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Έφτασε και η Παρασκευή που σημαίνει την ολοκλήρωση μιας κοπιαστικής εβδομάδας για πολλές ομάδες , που είχαν αγωνιστική για το πρωτάθλημά τους, κύπελλα και Λιγκ Καπ. Μεγάλη προσοχή σε επιλογές σημείων και ομάδων καθώς η κούραση, η φόρμα και το κίνητρο θα παίξουν μεγάλο ρόλο. Έχουμε μπροστά μας όλα τα πρωταθλήματα, πλέον το κουπόνι είναι πλήρες, έχουμε πολλές επιλογές και δε θα ρισκάρουμε με σημεία. Θα μας απασχολήσει ένα ντέρμπι από την Γαλλία, που έχει ωραία κι ενδιαφέρουσα ιστορία και θα μας απασχολήσει και η Ντόρτμουντ. Στα γκολ θα στοχεύσουμε, γιατί λίγο η μέρα, λίγο το σαββατοκύριακο που ακολουθεί δεν πρέπει να ανοιχτούμε πολύ. Πάμε να δούμε αναλύσεις και προτάσεις.

Ντόρτμουντ-Κολωνία (21:30):

Ξεκινάμε με την Ντόρτμουντ, η οποία έκανε μία κίνηση σαχ-ματ υπογράφοντας τον φοβερό και τρομερό Χάαλαντ από την Σάλτσμπουργκ, ο οποίος μπήκε στο 57ο λεπτό ως αλλαγή και έκανε ένα τρομερό χατ τρικ σε διάστημα εντός εικοσαλέπτου δίνοντας μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του. Η ομάδα του Φαβρ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1, κέρδισε τελικά 3-5 αλλά η εικόνα της ήταν κάκιστη. Ο Φαβρ κοούτσαρε με τον χειρότερο τρόπο την ομάδα του που δεν ξέρει να παίζει άμυνα, καθώς δέχτηκε ξανά γκολ και δη 3! Ο Χάαλαντ ήταν στον πάγκο, ο Φαβρ όταν τον έβαλε, εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Πάντως, η νίκη είναι νίκη και η Ντόρτμουντ έμεινε στο κυνήγι της πρωτοπόρου Λειψίας. Είναι 4η, πίσω από Γκλάντμπαχ και Μπάγερν και απέχει 7 βαθμούς από την κορυφή. Έχει κακή λειτουργία στην άμυνα, αλλά εξαιρετική επίθεση, την 3η καλύτερη στην κατηγορία. Πιέζεται από τις αντιπάλους της και παίζει σήμερα με μια φοβερά φορμαρισμένη ομάδα, ικανή για πολλά, που λόγω νίκης επί της Βόλφσμπουργκ και λόγω μετεγγραφών έχει πάρει τα πάνω της. Η Κολωνία διέλυσε με 3-1 την Βόλφσμπουργκ, επανήλθε δριμύτερη μετά τη διακοπή και έχει πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα. Μία νίκη απέχει από τα μπαράζ παραμονής και 5 βαθμούς από τον υποβιβασμό. Δέχτηκε ξανά γκολ αλλά φαίνεται να έχει λύσει το επιθετικό της πρόβλημα. Σπάνια χάνει με μεγάλα σκορ μέσα στην Βεστφαλία και συχνά δυσκολεύει την γηπεδούχο. Θέλει βαθμούς, θα πιέσει, μπορεί να βρει σίγουρα ένα γκολ απέναντι στην δυσλειτουργική και επιπόλαια άμυνα της Ντόρτμουντ. Η Ντόρτμουντ από την άλλη, εντός, με τέτοια επίθεση και κίνητρο θα βρει γκολ. Επειδή πολλά γίνονται και δεν είναι εύκολο το ματς, μένουμε εδώ. GG στο 1.65 (Stoiximan).

Νις-Ρεν (21:45):

Με το γαλλικό ντέρμπι της Νις που υποδέχεται την Ρεν θα κλείσουμε τις επιλογές μας για σήμερα. Ένα ματς με μακρά ιστορία και δύο ομάδες που σημειώνουν ελάχιστα γκολ όταν βρίσκονται και συνήθως κυριαρχούν οι ισοπαλίες. Η Ρεν είναι πια εδραιωμένη στην 3η θέση, κεφαλαιοποιώντας την εξαιρετική της περσινή πορεία. Έμεινε σταθερή, έχτισε μια ικανή άμυνα και μια αξιόπιστη επίθεση και στοχεύει να μείνει ψηλά. Εξαιρετική και εκτός έδρας. Η Νις εντός είναι ασυναγώνιστη και εκεί στηρίζεται. Μόνες ήττες με Παρί και Μαρσέιγ στις οποίες και σημείωσε γκολ. Θέλει να ελέγξει τον ρυθμό και να μην ηττηθεί. Ισορροπημένες ομάδες και θα κυνηγήσουν την άμυνα αρχικά. Πάμε στα λίγα γκολ. Under 2.5 στο 1.60 (Stoiximan). Καλή τύχη!!

Δείτε σε αυτό το λινκ συγκεντρωμένες όλες τις στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο!

Leave a Reply