Στηρίζουμε το μικρό Γιαννάκη

0

Είμαι ο Γιαννάκης, 7 ετών και γεννήθηκα με την νόσο του Little, αλλιώς εγκεφαλική παράλυση του τύπου της σπαστικής τετραπληγίας. Ο αγώνας μου για επιβίωση ξεκίνησε από την εμβρυική μου κιόλας ηλικία καθώς οι γιατροί θεωρούσαν δεδομένο ότι δεν θα καταφέρω να γεννηθώ. Η μαμά μου όμως πίστευε πολύ στην δύναμη μου οπότε και να μαι τώρα εδώ ανάμεσα σας!
Ο αγώνας μου όμως δεν τελειώνει εδώ καθώς η εγκεφαλική παράλυση έχει προσβάλλει αρκετά σημεία. Ήδη προ διετίας έκανα διαδερμική επιμήκυνση τένοντα σε προσαγωγούς, οπισθίους μηριαίους και γαστροκνημίους και στα δύο πόδια και χάρη στην βοήθεια του γιατρού μου, των θεραπευτών μου και του Θεού κατάφερα να σηκωθώ από το αναπηρικό καροτσάκι στο οποίο ήμουν καθηλωμένος.
Για να συνεχίσω όμως να παλεύω για να μπορέσω να κρατηθώ όρθιος και να γίνω αυτόνομος, χρειάζομαι την βοήθειά σας.
Λόγω της πάθησης μου έχω σοβαρή βλαισοραιβοιπποποδία και στα δύο μου πόδια και πρέπει να χειρουργηθώ άμεσα για να μπορέσω να συνεχίσω να περπατάω. Επιπλέον η εγκεφαλική παράλυση μου έχει προκαλέσει στο αριστερό χέρι πρηνισμό βραχιονίου και κάμψη καρπού και πρέπει να χειρουργηθεί και αυτό γιατί επηρεάζει την ωμική ζώνη και κατά συνέπεια τον κορμό μου.
Και όπως καταλαβαίνετε μετά τα χειρουργεία θα χρειαστώ πάλι ειδικούς κηδεμόνες και θεραπείες σε εξειδικευμένο κέντρο και το κόστος για όλα αυτά είναι απαγορευτικό για την οικογένειά μου.

Στις 7 Ιουλίου 2020 πρέπει να πάω στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στην Θεσσαλονίκη για να με δει ο καλός μου ο γιατρός και να μου ορίσει την ημερομηνία του χειρουργείου μου.

Σας παρακαλώ λοιπόν να με βοηθήσετε να ανταπεξέλθω σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα της ζωής μου!

Αφού τα κατάφερα τώρα μπορώ να τα ΞΑΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!
ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΑ!!!

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος ΙΒΑΝ GR0201108620000086200100492
Δικαιούχος Βολιώτης Ιωάννης Μάριος του Δημητρίου

https://www.facebook.com/groups/538639046712241/

Leave a Reply