Σέντρα στην Serie A στις 13 Ιουνίου!

0

Ο Υπουργός Αθλητισμού, Βιντσέντζο Σπανταφόρα, ανακοίνωσε ότι τα club της Serie A ξεκινούν ομαδικές προπονήσεις από τις 18 Μαΐου και το πρωτάθλημα πιθανότατα αρχίζει στις 13 Ιουνίου!
Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ο Σπανταφόρα είχε κάνει σαφές ότι το πρωτόκολλο χρειάζεται κάποιες τροποποιήσεις έτσι ώστε οι ομάδες να γυμνάζονται ομαδικά. Ομως, πριν την έναρξη της τηλεδιάσκεψης της Τετάρτης (13/05) ανακοίνωσε πως έλαβε μήνυμα από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Γκραβίνα, με το οποίο γινόταν γνωστό ότι δεν υπάρχουν πλέον δυσκολίες και πως οι ομαδικές προπονήσεις μπορούν να ξεκινήσουν από τις 18 Μαΐου και έτσι το restart πάει για τις 13 Ιουνίου αν το επιτρέψουν οι αρχές.

Μέχρι τις 2 Αυγούστου πρέπει να έχει ‘καθαρίσει’ το καλεντάρι έτσι ώστε να επιστρέψουν στη ζωή μας το Champions League και το Europa League, οπότε οι Ιταλοί βλέπουν την έναρξη της Serie A στις 13 Ιουνίου έτσι ώστε να υπάρχει χώρος και τα ημιτελικά και τον τελικό του Κυπέλλου. Υπενθυμίζεται ότι για το φινάλε του πρωταθλήματος απομένουν 12 αγωνιστικές συν 4 αγώνες οι οποίοι είναι Ιντερ – Σαμπντόρια, Αταλάντα – Σασουόλο, Βερόνα – Κάλιαρι, Τορίνο – Πάρμα.

***Πλέον, άπαντες περιμένουν την τελική απόφαση της ιταλικής κυβέρνησης, η οποία, όπως έκανε γνωστό ο Σπανταφόρα, αναμένεται σε περίπου μία εβδομάδα.

Leave a Reply