Πώς είναι δυνατόν να δίνουν άδεια στο πιστόλι της 17 Νοέμβρη;

0

Είναι μια είδηση που… έσκασε σαν βόμβα! Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, θα είναι η πρώτη φορά που ο Δημήτρης Κουφοντίνας θα βγει από τις φυλακές. Έστω για διήμερη άδεια…

Όπως είναι λογικό, υπάρχουν αντιδράσεις. Που ήταν αναμενόμενες, ειδικά από την πλευρά της ΝΔ. Ήδη Κυριάκος Μητσοτάκης και Άδωνις Γεωργιάδης αντέδρασαν μέσα από το Twitter.

Άλλωστε η δολοφονία του -τότε- βουλευτή του κόμματος και συζύγου της Ντόρας Μπακογιάννη, Παύλου Μπακογιάννη, από την 17 Νοέμβρη, κάνει την «γαλάζια» παράταξη να… βράζει για την συγκεκριμένη απόφαση.

Η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε τηλεοπτική παρέμβαση το βράδυ της Τετάρτης, 08.11.2017, στο Action 24 και με δυσκολία μπορούσε να κρύψει τον θυμό της!

«Τι θα κάνει ο κύριος Κουφοντίνας; Και ποιος θα μας δώσει εγγυήσεις για την άδεια; Το πρώτι πιστόλι της 17 Ν, το πιστόλι που ποτέ δεν βρέθηκε και είναι καλά κρυμμένο, είναι πιθανότατα στα χέρια του. Είναι αδιανόητα πράγματα αυτά. Περιμένω επίσημη τροποθέτηση της κυβέρνησης. Δεν μπορεί να κρύβεται! Όλοι αυτοί είτε αυτός λέγεται Τσίπρας, είτε Τόσκας, πρέπει να πάρουν θέση. Τους προκαλώ, δεν τους καλώ απλά να πάρουν θέση!» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Ντόρα Μπακογιάννη

Leave a Reply