“Πλήν ο υιός του ανθρώπου ελθών άρα ευρήσει την πίστην έπί της γης;” (Λουκ: ΙΗ’ 8).

0

Το διαχρονικό αυτό ερώτημα του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού, πρέπει τις μέρες που ζούμε , να μας απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλη εποχή ,διότι
μετά την ληστρική σύνοδο του “Κολυμπαρίου της Κρήτης” , τον Ιούνιο του 2016, πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Ορθόδοξης πίστης μας , απ’ τους ίδιους τους ταγούς της , με πρωταγωνιστή τον (αρχι) “αιρεσιάρχη” Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίο.

Το ανώτατο θεσμικό όργανο στην εκκλησία μας , είναι η σύνοδος των επισκόπων. Αυτό το θεσμικό όργανο είναι εκείνο που καθορίζει την ακρίβεια των δογμάτων στην ορθόδοξη εκκλησία.

Τον Ιούνιο του 2016 , η ληστρική προδοτική σύνοδος που συνήλθε στο Κολυμπάρι, άλλαξε την πίστη της εκκλησίας. Εγκαθίδρυσε κατά τον ιερό Χρυσόστομο, το “βδέλυγμα της ερημώσεως” εν τοπω αγίω, δηλαδή την μεγαλύτερη αίρεση όλων των αιρέσεων (Παναίρεση κατά τον Άγιο Ιουστίνο τον Πόποβιτς) ,του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ στα άγια των Αγίων !!

Αυτό σαν άμεση συνέπεια είχε να “αρθεί” η Χάρις του Αγίου Πνεύματος, η οποία “συγκροτεί όλον τον Θεσμό της εκκλησίας”, με αποτέλεσμα, να αρχίσει η κατακόρυφη πτώση των επισκόπων, (αστέρων κατά την αποκάλυψη), συμπαρασύροντας και το πλήρωμα σε οδούς “απωλείας”….

Έτσι λοιπόν μετά την σύνοδο του κολυμπαρίου, η θεσμική πλέον εκκλησία και ουχί Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, έγινε ένα υποκατάστημα ως ήταν φυσικό, του ΠΣΕ (παγκόσμιου συμβουλίου των αιρέσεων ), ένα δουλικό δημόσιο κατάστημα στην εκάστοτε κρατική εξουσία , με κύρια χαρακτηριστικά την τελεία αφωνία ως πρός την ομολογία και Λόγον Χριστού, την πλήρη ταύτιση σε όλα τα θέματα με το αθεο κράτος (ακόμα και για τα εθνικά θέματα βλ.Μακεδονικό) και γενικά την παντελή έλλειψη πυγμής και δυνατότητας έκφρασης εκκλησιαστικών θέσεων σε όλα τα σύγχρονα προβλήματα της κοινωνίας μας.

Η προδοτική κατρακύλα των επισκόπων της θεσμικής εκκλησίας της Ελλάδος , μη έχοντας σταματημό, έφτασε στο σημείο να αναγνωρίσει ως κανονικη εκκλησία της Ουκρανίας (λες και δεν υπήρχε) , ένα μεταλλαγμένο “ουνιτικό μόρφωμα ” , το οποίο αποτελείται από αχειροτόνητους , ΚΑΘΗΡΗΜΕΝΟΥΣ ψευδοεπισκόπους , μεταδίδοντας δια του τρόπου αυτού, στους ορθοδόξους πιστούς , την μόλυνση της κοινωνίας των , με τους Ουνίτες, καθιστώντας την εκκλησία και σχισματική συν τοις άλλοις .

Το “οικουμενιστικό πατριαρχείο του Βοσπόρου.., παρέα με την θεσμική εκκλησία της Ελλάδος, και το πατριαρχείο Αλεξανδρείας , δεν υφιστάμεθα καν σαν ορθόδοξες κοινότητες ,για την ρωσική εκκλησία που αποτελεί το 90% της παγκόσμιας Ορθοδοξίας….

Αυτή βέβαια η απόφαση της συνόδου, ήταν και εις βάρος της εθνικής μας οικονομίας αφού οι ρώσσοι, δικαίως ακύρωσαν τις προγραμματισμένες επισκέψεις τους σε ελληνικά ορθόδοξα προσκυνήματα , και η απάντηση των θεσμικών … ήταν να προγραμματίζουν (άκουσον άκουσον) την έλευση του Αρχιαποστατη πάπα Ρώμης στην Ελλάδα, για να εξαφανιστούμε παντελώς και τυπικά απ’ τον παγκόσμιο χάρτη…
Σήμερα η παγκόσμια κοινότητα ,απειλείται από την πανδημία ενός ιού , που δεν αφορά τον προσανατολισμό του άρθρου …

Η πολιτεία πήρε κάποια μέτρα , στα πλαίσια μιας παγκόσμιας κοινής πρόληψης… για την αποφυγή της μετάδοσης αυτής της πανδημίας .

Κατανοητό. Το τραγικό όλων ομως,είναι το κλείσιμο των ιερών ναών και μάλιστα εν μέσω της ιερότερης περιόδου της χριστιανοσύνης που ήταν τα πάθη και η Ανάσταση του Κυρίου μας .

Και το τραγικότερων όλων των τραγωδιών , ασύλληπτο φαινόμενο , το οποίο ξεπερνά κάθε έννοια γηίνων και επουρανίων , υπερβαίνοντας κάθε λογική ,απίστευτο από κάθε άποψη ,αδικαιολόγητο από την πιο καλή διάθεση ,είναι ξέρετε ποιό; Ότι τις εκκλησίες ,τις έκλεισαν οι “δεσποτάδες” και οι φοβισμένοι παπάδες της θεσμικής εκκλησίας της Ελλάδος!!!!!!!!

Ω !! βάθος απύθμενης προδοσίας .. !! Δεν έκλεισε τις εκκλησίες η κυβέρνηση . Είναι ψέμα αν το πούμε . Ότι δεν κατάφεραν να κάνουν οι Νέρωνες, οι Τούρκοι ,ο Στάλιν , κατάφεραν να το κάνουν οι δεσποτάδες …!!! Απίστευτο!! Ξέρετε γιατί ; Γιατί δεν πιστεύουν στον Νικητή του Θανάτου και Αρχηγό της Ζωής !! Να δείτε τους στην φωτογραφία. Μασκοφορεμένοι, με το Πανάγιο Φως στα χέρια τους .

Τους είδαμε στον Πανάγιο Τάφο με μάσκες να περιμένουν το Άκτιστο Φως του Χριστού , αμφισβητόντας του την δυνατότητα να τους προφυλάξει από ένα “μικρόβιο”. Τους είδατε να τελούν μόνοι τους την λειτουργία , όχι γιατί νοιάστηκαν για τον λαό . Αλλά επειδή φοβούνται να καταλύσουν !!! Επειδή δεν πιστεύουν ότι πλέον ο Χριστός δεν μεταδίδει νόσους .

Για αυτό σε άλλες χώρες “βουτούν” την λαβίδα στο οινόπνευμα. Επειδή δεν πιστεύουν !! Αυτή είναι η αλήθεια . Φοβούνται μη πεθάνουν, λες και η εκκλησία φοβήθηκε ποτέ τον θάνατο. Στον θάνατο επένδυε η εκκλησία πάντοτε ,γιατί απλούστατα δεν υπάρχει θάνατος . Αλλά η εκκλησία είπαμε, όχι το ΠΣΕ .Χθες μου είπε κάποιος, ότι του είπε γέροντας Αγιορείτης ,ο οποίος δεν μνημονεύει τους αιρετικούς επισκόπους , ότι αυτή η αμαρτία των σημερινών δέσποταδων να κλείσουν τις εκκλησίες, αλλά και των παπάδων που τους κάνουν υπακοή, μόνο με μαρτύριο αίματος, δύναται να συγχωρεθεί, και άπαξ και μετανοήσουν να μην ξαναλειτουργήσουν..

Εμείς βέβαια με τη χάρη του Θεού, δεν έχουμε καμία σχέση πλέον με την “θεσμική εκκλησία” , αλλά μόνον με την Ορθόδοξη εκκλησία του Χριστού, η οποία βρίσκεται στην Αλήθεια, πού είναι ο Χριστός ,κατά τον Άγιο Γρηγόριο τον θεολόγο και όχι στους “μασκοφορεμένους” ρασοφόρους , οι οποίοι ισχυρίζονται ότι φέρουν Αποστολική διαδοχή, ενώ τους λείπει η αποστολική πίστη , καθώς απ’ ότι ξέρω , οι Άγιοι Απόστολοι που άγγιζαν και θεράπευαν αρρώστους και λεπρούς, δεν φορούσαν μάσκες και γάντια σαν κι αυτούς !!!

Εμείς λίγοι η πολλοί , διακόψαμε εκκλησιαστική κοινωνία μαζιτους , διότι η εκκλησία του Χριστού δεν είναι πλέον στους ναούς των οικουμενιστών, η τους ναούς των ΓΟΧ . Για αυτό επέτρεψε ο Χριστός να κλείσουν οι ναοί τους . Για να μην μολυνθούν οι πιστοί , όχι απ’ την πανδημία του κορωνοιού, αλλά απ’ την πανδημία του Οικουμενισμού, διότι κατά τον
Άγιο Γρηγόριο τον θεολόγο:
«Ἔχουσιν οὗτοι (οἱ αἱρετικοί) τούς οἴκους ἡμεῖς τόν ἔνοικον οὗτοι τούς ναούς, ἡμεῖς τὸν Θεόν· καὶ τὸ ναοὶ γενέσθαι Θεοῦ ζῶντος καὶ ζῶντες, ἱερεῖα ἔμψυχα, ὁλοκαυτώματα λογικά, θύματα τέλεια, θεοὶ διὰ Τρίαδος προσκυνουμένης. Οὗτοι δήμους, ἡμεῖς ἀγγέλους· οὗτοι θράσος, πίστιν ἡμεῖς· οὗτοι τὸ ἀπειλεῖν, ἡμεῖς τὸ προσεύχεσθαι· οὗτοι τὸ βάλλειν, ἡμεῖς τὸ φέρειν· οὗτοι χρυσὸν καὶ ἄργυρον, ἡμεῖς λόγον κεκαθαρμένον (ΕΠΕ 2, 116, 6).

Μήπως έτσι δεν έχουν τα πράγματα ; Που είναι η αγάπη των “ποιμένων” …; Απόντες απ’ τον βασανισμένο λαό του Θεού, με μόνιμα το “δάκτυλο ανηρτημένο” και πέτρινα πρόσωπα ,εκτοξεύοντας πανταχού απειλές και εκφοβισμό!!!

Κύριε μας Ιησού Χριστέ , συγχώρεσε τους , γιατί σε είπανε άρρωστο που μπορείς να μας κολήσεις αρρώστιες. Σε είπανε αδύνατο γιατί δεν μπορείς να μας προφυλάξεις από μικρόβια . Σε είπανε ανύμπορο να θεραπεύσεις ασθενείς. Βλασφήμισαν τον Ζωοδόχο σου Τάφο, ότι δεν είναι Ζωοδόχος και ότι μπορεί μέσα απ’ αυτόν να προέλθει ο θάνατος… για αυτό φόρεσαν μάσκες ,την ιερότερη στιγμή που θα έστελνες το Άκτιστο Φως σου (αν το έστειλες )!! Σε πρόδωσαν αυτοί που ισχυρίζονται ότι είναι εις “τύπον και τόπον “Χριστού!!! Έτσι είσαι Εσύ Κύριε; Σαν αυτούς που οικοιοποιούντε δικές σου ιδιότητες ; Απαγε της βλασφημίας Χριστέ μου . Ναι Κύριε μας . Όταν θα έρθεις , πράγματι δεν θα βρεις την πίστη επί της γης !! Δεν θα βρεις πιστούς, αλλά προδώτες !!

Συγχώρεσε μας Κύριε.. Μη στήσεις την ΠΡΟΔΟΣΙΑ τους ενώπιον σου, αλλά δώσε τους μετάνοια έστω και την δωδεκάτη ώρα !!
Θα κλείσω με ένα παράδειγμα ορθοδόξου ιερέως , τον οποίο με αξίωσε ο Θεός να έχω πνευματικό πατέρα.

Αυτός ο μακάριος, αλλά και γνήσιος λευίτης του Χριστού μας ,Όχι μόνον υπακοή δεν έκανε στον προσκυνημένο δεσπότη του, όχι μόνον υπακοή δεν έκανε στην αστυνομία, όχι μόνο την εκκλησία του δεν έκλεισε, και επιτάφιο περιέφερε, αλλά μου είπε το φοβερό εκείνο που τιμά τα ράσα που φοράει :”Παιδί μου αν έκλεινα εγώ παπάς άνθρωπος την εκκλησία μου , το επόμενο λεπτό , θα κρέμαγα το πετραχήλι μου”!!! Αυτός ο παπάς θα κρίνει παπάδες και δεσποτάδες εν ημέρα κρίσεως !!

Μετά τιμής :
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΔΑΜ.

Απάντηση