ΠΙΤΣΑΚΗΣ-ΠΙΣΙΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

0

Σενάρια που αγγίζουν τα όρια της επιστημονικής φαντασίας διακινούνται τον τελευταίο καιρό στην Κόρινθο, με αφορμή την αγάπη μας για τον αθλητισμό και την ευγενική χορηγία μας προς τα αθλητικά σωματεία.
Ενημερώνουμε τους φιλάθλους του νομού, ότι μένουμε μακριά από τα όσα συμβαίνουν στο αποκαλούμενο ποδόσφαιρο της Κορίνθου και δεν θέλουμε κανενός είδους εμπλοκή.
Μια ομάδα επιχειρηματιών με υγιείς σε όλα τα επίπεδα επιχειρήσεις εκφράσαμε την επιθυμία μας να βοηθήσουμε ενεργά την ομάδα Κόρινθος 2006, για να παραμείνει στην Εθνική κατηγορία.
Κανείς από εμάς δεν είχε ούτε έχει την επιθυμία να εμπλακεί διοικητικά με το ποδόσφαιρο.
Διαπιστώσαμε όμως ότι η φιλοσοφία και η δομή της ομάδας δεν συμβαδίζει με τις δικές μας αρχες και αξίες και πολύ περισσότερο ότι χωρίς όραμα και σχέδιο ακόμα και το ένα ευρώ είναι πεταμένο και δεν βοηθά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Το ενδιαφέρον μας και η αγάπη μας για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο παραμένει ενεργό και όταν ευδοκιμήσουν οι συνθήκες για μία ομάδα, ανοικτή στην κοινωνία, με καθαρά Κορινθιακό χαρακτήρα και προσανατολισμό, θα είμαστε στην διάθεση της.
Μέχρι να συμβεί αυτό, μένουμε μακριά από αυτό που σήμερα αποκαλείται ποδόσφαιρο της Κορίνθου. Το οφείλουμε στους χιλιάδες υγιείς φιλάθλους της Κορίνθου και στα όνειρα όλων μας.
Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΤΣΑΚΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΙΣΙΜΙΣΗΣ
ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

Σχόλιο ekorinthos

Επιβεβαιώνουμε την επιστολή αφού είδαμε και σχετική συνάντηση χθες στο εστιατόριο ΘΕΑ με επιχειρηματίες και μοναδικό θέμα την εμπλοκή ή μη με το ποδόσφαιρο….

Leave a Reply