Μια βραδιά μαγική του Αυγούστου όπου η τέχνη συνάντησε την παράδοση

0

Μια υπέροχη βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020, στο Βιωματικό Λαογραφικό Μουσείο Λινός στο Σολομό Κορινθίας.

Το έργο ζωής του Παντελή Μοναχολάκου και της κόρης του Έλενας “πλημμύρισε” από τις μελωδίες του κουαρτέτου βιολοντσέλων «TETRARDE» που ήρθε με τη σφραγίδα ποιότητας του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος.

Το πρόγραμμα μας ταξίδεψε σε όλες τις εποχές και τις χώρες. Από το Μπάχ μέχρι τα Τανγκό και από το Θεοδωράκη μέχρι τον Σάτι

Το συντονισμό της βραδιάς ανέλαβε η Νάνσυ Γιαννιδάκη

Ο Παντελής Μοναχολάκος μίλησε για το χώρο που με τόσο αγάπη έχει φτιάξει και διαθέτει για αυτές τις εκδηλώσεις και τους λόγους που ο ίδιος και η οικογένεια του θέλουν να προσφέρουν στο κοινό ένα στολίδι στην περιοχή του Σολομού,

Η πρόεδρος του Καλογεροπουλείου Ιδρύματος, Μαρία Χρισταρά αναφέρθηκε στους ανθρώπους του Σολομού και κυρίως στην Αθανασία Πιέτρη ,την μητέρα των αδελφών Πιέτρη που μαζί με την κυρία Άννα Κοντονή της εταιρείας Φυρκο ήταν υποστηρικτές της εκδήλωσης.

Όσοι βρέθηκαν στο Μουσείο Λινός έζησαν μια μυσταγωγική βραδιά δίπλα στον Ι.Ν του Αγίου Κωνσταντίνου με μυρωδιές λεβάντας και βασιλικού.

Το «TETRARTE» είναι ο Αλέξανδρος Χαραλάμπους, η Λευκή Κολοβού, ο Σταύρος Παργινός και η Λυδία Παναγιωταρέα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους

H Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Παιδείας Αθηνά Κόρκα, ο αναπληρωτής δημάρχου και αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δ. Κορινθίων Γιώργος Πούρος

Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Δ. Κορινθίων Τιμολέων Πιέτρης,

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε. Σωτήρης Μουρίκης

Ο επικεφαλής της παράταξης «ΣυνΔημότες» Δ. Σικυωνίων Μάρκος Λέγγας,

Ο πρώην βουλευτής Κορινθίας Άγγελος Μανωλάκης, , εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων, Κορίνθιοι και άλλοι επισκέπτες με σεβασμό πάντα στα μέτρα για τον Κορονοιο.

Δείτε ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη βραδιά

Leave a Reply