Θοδωρης Πετρου:Επιτακτικη η συντηρηση της ΠΕΟΑΚ

0

Με αιτημα προς την Περιφερεια, προχώρησε ο Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων με αφορμή την επικινδυνότητα που χαρακτηρίζει την Παλαιά Εθνική οδών Αθηνών Κορίνθου . Λόγω των Δέντρων και των θάμνων που έχουν μεγαλώσει ορισμενα σημεία, αλλα και την συσωρευση μεγαλου ογκου σκουπιδιων, αποτελούν κίνδυνο ατυχήματος, πυρκαγιάς αλλά και άσχημης εικόνας της περιοχής.

Ο κύριος Πέτρου όπως αναφέρει στο σχετικό αίτημα που απέστειλε, (λόγω αρμοδιοτήτων ο καθαρισμός υπάγεται στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ) ζητά την άμεση αντιμετώπιση και επίλυση του προβλήματος που εντοπίζεται στην ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ :

“Η εικόνα και η επικινδυνότητα του οδικού δικτύου της ΠΕΟΑΚ στην αλλαγή των Διοικητικών Ορίων από το Νομό Αττικής στο Νομό Κορινθίας. Η πύλη της Πελοποννήσου και του πρώτου Δήμου της εν έτει 2019. Η αρμοδιότητα είναι στην Περιφέρεια και προχώρησα σε σχετικό αίτημα για το άμεσο κλάδεμα των δέντρων. Ελπίζω στην άμεση αντιμετώπιση της κατάστασης και όχι την ίδια κατάληξη προηγούμενου αιτηματός μου στις 8/6/2017. Ειρωνεία, ο τουριστικός χάρτης Κορινθίας δίπλα στο χάος που δημιουργείται από τα σκουπίδια και τα κλαριά στους κάδους ογκωδών, οι οποίοι από τη στιγμή που μαζεύονται ξαναγεμίζουν σε ελάχιστο χρόνο.”

Leave a Reply