Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

0

Από την 25η Ιανουαρίου 2019, η Ελλάς βρίσκεται σε εθνικό πένθος. Φρόντισαν γι’ αυτό οι εθνομηδενιστές της Αριστεράς και τα πρόθυμα δεκανίκια τους, οι οποίοι κυρώνοντας την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, παρέδωσαν στους Σλάβους, την Ιστορία, το Όνομα, τη Γλώσσα και την Ταυτότητα της Μακεδονίας μας. Κύρωσαν μια συμφωνία που προωθεί τον ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟ και όχι τον Αλυτρωτισμό (όπως λανθασμένα υποστηρίζουν κάποιοι) των Σκοπίων, δεδομένου ότι με βατήρα αυτή τη συμφωνία, οι Σκοπιανοί επιδιώκουν αφενός μεν να καταλάβουν στο μέλλον ελληνικά εδάφη που ποτέ δεν τους ανήκαν, αφετέρου δε, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κάποια σλαβική μειονότητα εντός της ελληνικής επικράτειας, ώστε να δικαιούνται να την απελευθερώσουν.

Αυτός ο αντεθνικός στόχος της αμφισβήτησης της ελληνικότητας ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, που υλοποιήθηκε με καθυστέρηση 70 ετών, γεννήθηκε και γιγαντώθηκε στα μαύρα χρόνια που τα εγχώρια όργανα του Στάλιν προσπαθούσαν να επιβάλουν στην Ελλάδα ερυθρά κομμουνιστική δικτατορία και να ιδρύσουν σταλινικά προτεκτοράτα σε Μακεδονία και Θράκη. Νικήθηκε όμως χάρις την ανδρεία του Εθνικού Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας της περιόδου 1944-1949 που εμπόδισαν τους μπολσεβίκους, πολιτικούς προγόνους της σύγχρονης εθνομηδενιστικής Αριστεράς, να προκαλέσουν τότε τον εδαφικό ακρωτηριασμό της Πατρίδας μας, κρατώντας με περίσσια αυταπάρνηση και ηρωισμό, τη Μακεδονία και τη Θράκη στον εθνικό κορμό της Ελλάδας μας. Το μόνο παρήγορο σε αυτήν τη σύγχρονη ελληνική τραγωδία είναι ότι όλοι σχεδόν κατανόησαν πλέον τί εστί Αριστερά, αλλά και πόσο μεγαλειώδης και ουσιαστική ήταν η επικράτηση των Ελλήνων Πατριωτών στο Εθνικό Βουνό της Νίκης, ΓΡΑΜΜΟ-ΒΙΤΣΙ τον Αύγουστο του 1949.

Πράγματι. Αυτές οι μαύρες ημέρες της απόλυτης παρακμής που βιώνουμε, είναι δυνατόν να συγκριθούν μόνο με την εποχή του “Δυστυχώς επτωχεύσαμεν” το 1893 και του ακολουθούντος ατυχούς ελληνοτουρκικού πολέμου το 1897, κατά τον οποίο ετρώθη ολοκληρωτικά της κύρος της Ελλάδος. Ποιος θα το φανταζόταν όμως, ότι σε μόλις 15 χρόνια, η διαλυμένη και πάμφτωχη Ελλάς θα ξαναστεκόταν όρθια για να επιτύχει τα επικά ανδραγαθήματα του ανεπανάληπτου 1912-1913 και να διπλασιάσει έτσι την εθνική επικράτειά της, έχοντας οι Έλληνες ως απαράμιλλο ηρωικό πρότυπό τους, την αυτοθυσία του Παύλου Μελά το 1904, ο οποίος με τον ηρωικό θάνατό του, αφύπνισε την ευρισκόμενη έως τότε σε λήθαργο, ελληνική κοινωνία του 1900.

Έτσι θα γίνει και σήμερα. Η Ελλάς που εν έτει 2019 παραπαίει οικονομικά και έχει αφεθεί στην τύχη της από τους σύγχρονους Εφιάλτες, θα αναγεννηθεί. Όσο υπάρχουν Φλογεροί Έλληνες Πατριώτες, οι Νέες Ημέρες Εθνικού Κλέους είναι δεδομένες. Τα 4 συλλαλητήρια στην Αθήνα και τα δεκάδες άλλα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και εκτός συνόρων αυτής, όπου υπάρχει Ελληνισμός, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, απέδειξαν ότι ο Ελληνικός Λαός μέσα σε ένα έτος άλλαξε νοοτροπία. Σηκώθηκε επιτέλους από τον καναπέ. Σηκώθηκε, όχι για να διαδηλώσει για τα ρημαγμένα εργασιακά δικαιώματά του και τα καταβαραθρωμένα εισοδήματά του. Όχι. Δεν πραγματοποίησε συλλαλητήρια 200-300 ατόμων για να εναντιωθεί για την απώλεια υπέρμετρων (πολλές φορές) συνδικαλιστικών δικαιωμάτων. Σηκώθηκε από τον καναπέ και την πολυθρόνα, στάθηκε αντάξιος των περιστάσεων και ξεχύθηκε στους δρόμους και τις πλατείες, σε πόλεις και χωριά, κατά εκατομμύρια και σε κάθε περίπτωση κατά πολλές δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες, αποφασισμένος να αγωνιστεί δυναμικά για να πάρει πίσω την Πατρίδα του. Την Ελλάδα μας, που οι εθνικοί ολετήρες επιδιώκουν να ξεπουλήσουν κομμάτι-κομμάτι στους εχθρούς του Έθνους.

Ε λοιπόν όχι. Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε να συνεχίσουν τα ανοσιουργήματά τους. Είμαστε πολλοί. Περισσότεροι από αυτούς που πίστευαν. Η Μακεδονία ξεπουλήθηκε αλλά δεν χάθηκε ακόμη. Ο Αγώνας τώρα αρχίζει και θα είναι Αγώνας για την Εθνική Αναγέννηση της Πατρίδας. Έχουμε Ιερό Χρέος να προστατεύσουμε την Ελλάδα μας, να την αναστήσουμε, να την ισχυροποιήσουμε και γιατί όχι, να ολοκληρώσουμε όταν οι καιροί το επιτρέψουν, την ημιτελή Επανάσταση του 1821 και του 1912. Προς πείσμα των ανθελλήνων, τα Πεπρωμένα της Ελληνικής Φυλής θα εκπληρωθούν. Υπομονή και κουράγιο Συνέλληνες. Η τελική Νίκη θα είναι Ελληνική και Γαλανόλευκη.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ”

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Leave a Reply