Η “ΑΝΕΜΗ” ευχαριστεί τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ του ΚΕ.Π.Α.Π. του Δήμου Κορινθίων

0

Μερικά πράγματα , τα θεωρούμε αυτονόητα, όμως… σε τέτοιες πρωτόγνωρες εποχές , δεν είναι έτσι ! Ο λόγος για τις Πολιτιστικές Διαδρομές 2020 που λαμβάνουν χώρα στην πόλη μας! Θα ήταν εύκολο με ελαφριά καρδιά να ανακοινωθεί ότι “οι εκδηλώσεις γι αυτό το καλοκαίρι λόγω Covid-19 ακυρώνονται” και.. .κανείς δεν θα επέρριπτε ευθύνες στο ΚΕ.Π.Α.Π. του Δήμου Κορινθίων.
Οι εκδηλώσεις στην πόλη διεξάγονται ! Αυτό όμως που ενδιαφέρει και ως κάποιο βαθμό περνά στα «ψιλά» είναι το «πώς διεξάγονται αυτές οι εκδηλώσεις» . Οι κανονισμοί διεξαγωγής πιά λόγω της πανδημίας έχουν αλλάξει, όπως έχει αλλάξει και η ζωή μας…

Αυτό που δεν φαίνεται αλλά πρέπει να αναφέρουμε είναι , το ποιοι επιμελούνται της τήρησης των κανόνων διεξαγωγής κάθε εκδήλωσης και πιστέψτε μας, δεν είναι λίγοι και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, πρέπει να υπάρχει σχολαστικότητα και συνέπεια!

Πίσω από κάθε εκδήλωση, μικρή ή μεγαλύτερη, υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ που πασχίζουν ώστε να έχουμε μια ΑΣΦΑΛΗ αλλά και άρτια καλλιτεχνικά εκδήλωση, να διευκολύνουν κοινό και καλλιτέχνες!

Οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ αυτοί , είναι οι πρώτοι που φθάνουν στην εκδήλωση – πολύ πριν την έναρξη και οι τελευταίοι που φεύγουν , όταν όλα έχουν πάει σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Νοιώθουμε ευγνωμοσύνη για τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ του ΚΕ.Π.Α.Π. του Δήμου Κορινθίων, επειδή πάντα με χαμόγελο και με σκληρή δουλειά, δίνουν ένα άρωμα ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ στο ούτως ή άλλως «δύσκολο» καλοκαίρι που περνάμε .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ για την εξαιρετική σας δουλειά , ειλικρινά δεν ξέρουμε πως είναι δυνατό να ανταποδώσουμε αυτή σας την αφοσίωση.

Θεατρική Σκηνή Κορίνθου «ΑΝΕΜΗ» .

Leave a Reply