Επαγγελματικά Ψυγεία και Καταψύκτες: Πώς να κάνετε τη σωστή επιλογή

0

Το πιο διαδεδομένο κομμάτι σε ότι αφορά τον επαγγελματικό εξοπλισμό δεν θα μπορούσε παρά να είναι τα επαγγελματικά ψυγεία και οι καταψύκτες. Αυτό συμβαίνει γιατί αποτελούν απαραίτητο εξοπλισμό σε μια μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων από τα ανθοπωλεία μέχρι τα καφέ μπαρ και τους χώρους εστίασης.

Η επιλογή στα επαγγελματικά ψυγεία και καταψύκτες (δείτε εδώ) θα πρέπει να γίνεται έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησης στην οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθεί και είναι σημαντικό να γίνεται με προσοχή προκειμένου να μην αποτελέσει σημείο κόστους αντί για κέρδος.

Πώς να επιλέξετε επαγγελματικά ψυγεία και καταψύκτες

Για την επιλογή του κατάλληλου συστήματος ψύξης της επιχείρησής λαμβάνονται υπόψη διάφοροι παράμετροι που φαίνονται παρακάτω. Το βασικό κριτήριο είναι πάντοτε ο σκοπός για τον οποίο αυτό θα χρησιμοποιηθεί, ιδίως αν μιλάμε για επιλογή ανάμεσα σε επαγγελματικά ψυγεία γενικού ή ειδικού σκοπού.

Τα χαρακτηριστικά ενός επαγγελματικού ψυγείου ή καταψύκτη μπορούν να διακριθούν σε δύο μεγάλες κατηγορίες. Έτσι βλέπουμε αυτά που σχετίζονται με τη δομή του – εξωτερικά και εσωτερικά και από την άλλη τα καθαρά τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Χαρακτηριστικά που σχετίζονται με τη δομή

Στα παραπάνω χαρακτηριστικά ανήκουν στοιχεία όπως η χωρητικότητα, οι διαστάσεις η διάταξη των διαμερισμάτων, η απόσταση των ραφιών, και το είδος των θυρών που έχει το ψυγείο. Όπως μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς πρόκειται για χαρακτηριστικά που σχετίζονται άμεσα με τη χρήση του ψυγείου, για αυτό και αποτελούν βασικά κριτήρια σε σχέση με την εκάστοτε επιλογή.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνονται στοιχεία όπως η ισχύς, ο αυτοματισμός της λειτουργίας και το υλικό της κατασκευής.

Design

Στις περιπτώσεις όπως αυτές των καφέ μπαρ που το σύστημα ψύξης πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε σημείο το οποίο είναι εμφανές από τους πελάτες, το design είναι ένα ακόμα κριτήριο που μπαίνει στο παιχνίδι.

Τα επαγγελματικά ψυγεία και καταψύκτες είναι πολύ σημαντικά για τον επαγγελματία που σέβεται την επιχείρησή του.

Η εταιρεία Άλφα Εξοπλισμός προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία με πολύχρονη εμπειρία στον επαγγελματικό εξοπλισμός & εξοπλισμό εστίασης.

Leave a Reply