Δέχτηκε να επιστρέψει ο Μάντζαρης στην Εθνική, απομένει το «ναι» της Ούνιξ

0

Βάζει… πλάτη για την Εθνική ο Βαγγέλης Μάντζαρης. 

Μετά τους τραυματισμούς των Σλούκα και Αθηναίου, με τον πρώτο να δίνει μάχη με το χρόνο για το Παγκόσμιο Κύπελλο και τον δεύτερο οριστικά εκτός με ρήξη χιαστού, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος απευθύνθηκε στον 30χρονο γκαρντ, που αποδέχτηκε την πρόσκληση να επιστρέψει, μολονότι πριν μία εβδομάδα είχε «κοπεί». 

Πάντως για να ενσωματωθεί ξανά στην αποστολή της Εθνικής, απαιτείται η συναίνεση της Ούνιξ, που τον περίμενε μέσα στην εβδομάδα στο Καζάν για την προετοιμασία της νέας σεζόν. Εκφράζεται η αισιοδοξία πως λόγω και της παρουσίας του Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο της ρωσικής ομάδας θα δοθεί η άδεια στον Μάντζαρη να ενισχύσει την ελληνική ομάδα. 

Εφόσον αυτό συμβεί, ο Μάντζαρης θα πετάξει με την Εθνική την Τετάρτη για την Κίνα και θα παίξει στα φιλικά, περιμένοντας να γίνει γνωστό (μέχρι τις 26-28/8) αν ο Κώστας Σλούκας θα προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Εφόσον ο Σλούκας τα καταφέρει, λογικά ο Μάντζαρης θα «κοπεί», αλλά αν δεν αποθεραπευτεί εγκαίρως, τότε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού θα είναι στη δωδεκάδα. 

Παράλληλα, αυτός που αναμένεται να «κοπεί» από την Εθνική είναι ο Ντίνος Μήτογλου, που ήταν και ο μόνος που δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με τη Σερβία.

Πηγή: sport-fm.gr 

Leave a Reply