Γρηγόρης Στυλιανάκης: Όχι άλλες χαμένες ευκαιρίες

0

Θ.Τ Γρηγόρη αποφάσισες για πρώτη φορά να είσαι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές
Τι ήταν αυτό που σε ώθησε

Η αλήθεια είναι Θύμιο ότι με ώθησε σε αυτές τις εκλογές το πρόσωπο του Πελοπίδα Καλλίρη. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που πραγματικά θα προσφέρει στο δήμο μας με την εμπειρία του, την τιμιότητά του και την εργατικότητά του

Θ.Τ Εσύ όμως δεν είχες ασχοληθεί μέχρι τώρα με τις εκλογές. Τι άλλαξε και το τολμάς;

Ειδικά αυτές οι εκλογές είναι σημαντικές.
Ο δήμος μας βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι και η επόμενη χρονική περίοδος είναι κρίσιμη.
Κατά την περίοδο αυτή, θα τρέχει το ΕΣΠΑ 2014 – 2020, που όπως κάθε φορά παίρνει μία μικρή παράταση, άρα η θητεία του Πελοπίδα Καλλίρη αν καταφέρουμε να είναι δήμαρχος Κορινθίων θα είναι αυτή που θα το διαχειριστεί και δεν μας παίρνει να χαθούν άλλες ευκαιρίες για την περιοχή.

Θ.Τ Αυτό που μας έχει ξενίσει είναι το γεγονός ότι ο Πελοπίδας Καλλίρης δεν ασκεί κριτική στους πολιτικούς του αντιπάλους. Αντιθέτως ο τρόπος που έχει αποφασίσει να πολιτευτεί είναι μάλλον συγκαταβατικός θα έλεγα.
Για ποιο λόγο λοιπόν να αλλάξουμε δήμαρχο ή να μη δώσουμε σε κάποιον άλλον δυνατότητα να γίνει δήμαρχος από την ώρα που δεν είναι τόσο κακός ο προηγούμενος…;

Αντιθέτως θεωρούμε ότι είναι μονόδρομος η αλλαγή και συγκεκριμένα η επιλογή του Πελοπίδα Καλλίρη αφού οι προηγούμενοι δοκιμάστηκαν και απέτυχαν. Ας μην ξεχνούμε ότι 2 από τους συνδυασμούς έχουν προκύψει από τη διάσπαση της παράταξης του νυν δημάρχου.
Δεν είναι στο ήθος του Πελοπίδα Καλλίρη να αρχίσει να κατηγορεί τους αντιπάλους του, όμως θεωρώ ότι δεν είναι και αναγκαίο…
Οι κορίνθιοι βλέπουμε πως λειτούργησε τα τελευταία χρόνια το δημοτικό συμβούλιο και τι απόδοση είχε για τον τόπο μας.
Δεν χρειάζεται ο Πελοπίδας ή εγω να βγω και να λεω τι έχει γίνει λάθος.
Οι δημότες τα βλέπουμε όλοι καθημερινά
Αυτό που χρειάζεται από τον επόμενο δήμαρχο είναι να δώσει ένα όραμα στην πόλη και για να γίνει αυτό χρειάζεται ένας δήμαρχος που να έχει διατελέσει σε θέσεις ευθύνης να ξέρει πώς λειτουργεί η κρατική μηχανή και να ξέρει πώς να αντλεί κεφάλαια για την περιοχή του.

Θ.Τ Η δική σου συνεισφορά σε αυτό ποια θα είναι;
Πώς μπορεί να βοηθήσει ο Γρηγόρης Στυλιανάκης και γιατί πρέπει να είναι στο δημοτικό συμβούλιο;

Θύμιο ο κόσμος με γνωρίζει γιατί είμαι παρών στην πόλη, κάνω ότι μπορώ να βοηθήσω τους συμπολίτες μου και έχω την επιστημονική επάρκεια για να βοηθήσω στα προγράμματα ΕΣΠΑ Άλλωστε και μέσα από τη δουλειά μου στην τράπεζα έχουμε τρέξει πάρα πολλά προγράμματα για πελάτες μας και ξέρω την κάθε φάση της υλοποίησής τους.
ταυτόχρονα είναι πασιφανές ότι ο δήμος έχει σοβαρά προβλήματα στα διοικητικά θέματα.
Δεν υπάρχει σωστός προγραμματισμός και για αυτό όλα μένουν πίσω εκεί λοιπόν μπορεί να είναι θετική η συνεισφορά μου αλλά και του Πελοπίδα του Καλλίρη. Και οι δύο θεωρώ ότι μπορούμε να βοηθήσουμε πολύ σε αυτό.

Ο Γρηγόρης Στυλιανάκης είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κορινθίων με τον Πελοπίδα Καλλίρη και τη Δύναμη Εξέλιξης

Leave a Reply