Βράβευση Α. Διαμαντοπούλου, για την συμβολή της στην ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα

0

Η μεγάλη, ετήσια γιορτή του ελληνικού e-commerce, τα e-volution awards, που διοργανώνει εδώ και 7 χρόνια το Marketing Week και η Boussias Communications, επιβράβευσε και φέτος τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν. Με τη συνδιοργάνωση του Eltrun και έχοντας την Αιγίδα του GR.E.CA, τα e-volution awards έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση της ελληνικής αγοράς ως τα απόλυτα βραβεία κύρους και η διάκριση σε αυτά αποτελεί παράσημο για κάθε συμμετέχοντα. Όπως και κάθε χρόνο, στη διοργάνωση διαγωνίστηκαν τα σημαντικότερα e-shops και e-commerce agencies της χώρας, αναδείχθηκε ως E-commerce agency of the year το agency που απέσπασε τα περισσότερα βραβεία, καθώς και το καλύτερο ελληνικό e-shop, το οποίο εκπροσωπεί την Ελλάδα στα European E-Commerce Awards.

Περισσότερα από 500 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς του ηλεκτρονικού εμπορίου παρευρέθησαν στην τελετή απονομής, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Χατζηδάκη. Εκπρόσωποι θεσμικών φορέων χαιρέτισαν την εκδήλωση, η οποία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του κλάδου, επιβράβευσε την καινοτομία και προσέφερε έμπνευση και κίνητρο για ακόμη πιο δημιουργική προσπάθεια στο πεδίο του e-commerce.

Κορυφαίες στιγμές της τελετής ήταν οι απονομές των τιμητικών βραβείων στους Οδυσσέας Χαραλάμπους και Άννα Διαμαντοπούλου για την προσφορά τους στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, η απονομή του e-commerce agency of the year στην εταιρεία Sleed και η απονομή του Best Greek e-shop by GR.E.CA στο Mediamarkt.gr, το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό στη Βαρκελώνη.

Χορηγός της διοργάνωσης ήταν η ACS και υποστηρικτές της οι HEPIS, IAB Hellas, ΕΕΔΕ, ΕΙΠ και ΣΕΠΕ.

Leave a Reply