Απαισιόδοξος ο Νίκος Σταυρέλης για την τροπή που θα πάρει το στρατόπεδο

0

Ξεκινώντας με την άποψη πως πρέπει πλέον να συνηθίσουμε να λέμε ανοικτή δομή μεταναστών και να ξεχάσουμε το 6ο Σύνταγμα ξεκίνησε τη συνέντευξη τύπου του ο Νίκος Σταυρέλης. Μάλιστα έκανε λόγο για νέα Μόρια αφού όπως είπε οι υποδομές είναι για 2000 άτομα.

Τάχθηκε στο πλευρό του δημάρχου λέγοντας πως είναι σωστές οι κινήσεις που έχουν γίνει όμως θα πρέπει να ασχοληθούν και οι 4 βουλευτές του Νομού.

«Πολύ φοβάμαι πως θα έχουμε μέσα στην πόλη μας μια νέα Μόρια «ειπε σήμερα ο επικεφαλής της Πνοής Δημιουργίας Νίκος Σταυρέλης αναφερόμενος στο θέμα του στρατοπέδου και της δημιουργίας ανοιχτής δομής, ζητώντας απο τους βουλευτές του νομού»να διεκδικήσουν για την Κορινθία ισοπολιτεία με τις άλλες Π.Ε. της Πελοποννήσου».

Στο πλευρό του Βασίλη Νανόπουλου , δηλαδή στο πλευρό της δημοτικής αρχής στο θέμα της ανοιχτής δομής στο στρατόπεδο της Κορίνθου, τάχθηκε στην πρώτη του συνέντευξη τύπου ο Νίκος Σταυρέλης.

Αυτή την στιγμή στεγάζονται 600 άτομα σε 3 κτίρια του στρατοπέδου. Εχουν κατασκευαστεί ακόμα περισσότερα κτίρια και είναι έτοιμα να υποδεχθούν και άλλους στην κλειστή δομή .

Ταυτόχρονα η ΤΕΡΝΑ κατασκευάζει σκηνές των 12 ατόμων στο γήπεδο του στρατοπέδου σαν ανοικτη δομή.

Τέλος ζήτησε να υπάρχει ισοπολιτείο και όλοι οι δημοι να μοιραστούν το μεταναστευτικό φορτίο.

Leave a Reply