​Κόρινθος : Τι έχουν τα έρμα τα μεγάλα έργα και ψοφάνε;

0

Δεν κρύβω ότι αφορμή για αυτό το άρθρο αποτέλεσε η πρόσφατη δημοσιοποίηση της πρόθεσης του δημάρχου κ. Πνευματικού να μισθώσει το σύνολο της αγοράς σε επενδυτή που θα την φτιάξει και στη συνέχεια ο ίδιος θα ενοικιάσει τα καταστήματα.  Δεν είμαι σίγουρος αν το εγχείρημα έχει μελετηθεί και αν είναι εφικτό σε περίοδο κρίσης αλλά πρόκειται για νέα θέση του δημάρχου η οποία δείχνει ακόμα μία φορά πως οι διάφορες προεκλογικές εξαγγελίες, ειδικά σε μεγάλα ζητήματα του δήμου,  είναι για τη φούρια των εκλογών και μετά όλα αλλάζουν και όλα μεταβάλλονται.  

Θυμηθείτε το λιμάνι της Κορίνθου, τη μελέτη του Πανεπιστημίου Πεσκάρα και όσα έχουν ειπωθεί τα τελευταία 10 χρόνια. Έγινε κάτι ;

Θυμηθείτε την υπόθεση Πεδίο Βολής.  Τόσα γράφτηκαν, τίποτα δεν έγινε.

Θυμηθείτε το θέμα διαχείριση απορριμμάτων.  Προεκλογικά ο δήμαρχος ήταν με τη λύση Τατούλη, τώρα τα γύρισε. 

Θυμηθείτε το υπόγειο γκαράζ στα Περιβολάκια. Πολλά είπαν, τίποτα δεν έγινε, προσφάτως παρουσιάστηκε μελέτη που μειώνει το πράσινο και βάζει φωτοβολταικά.

Θυμηθείτε υποσχέσεις και συζητήσεις για νέο Γυμναστήριο,  νέο κοιμητήριο και πόσα άλλα για τα οποία δεν έχει κινηθεί φύλλο.  
Από την πλευρά της αντιπολίτευσης υπάρχουν ενστάσεις αλλά δεν είναι γνωστό πόσο αντίστοιχα εφικτές είναι οι αντιπροτάσεις αν και όταν αυτές υπάρχουν.  Ίσως πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες εκλογές και να δοκιμάσουμε τους επόμενους για να δούμε αν τελικώς σε αυτή τη χώρα ψηφίζουμε όσους υπόσχονται πράγματα αλλά πράττουν τα αντίθετα. 

Υ.Γ Σε καμία περίπτωση δε μπορώ να χαρακτηρίσω μεγάλο έργο τη γεφυρα τριηρη επειδή αναπτυξιακά δεν προσφερει

Θ.Τ

Leave a Reply