​Επιστολή απάντηση του Βασίλη Πανταζή προς τον δημοσιογράφο Νίκο Νικολόπουλο. 

0


“Αξιότιμε κύριε Νικολόπουλε. 

Ακούγοντας από την μακρινή Βαγδάτη όπου βρίσκομαι για επαγγελματικούς λόγους, την συνέντευξη που δόθηκε σε εσάς του Βασίλη Νανόπουλου, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κορινθίων στην οποία ανήκω, θα ήθελα να σταθώ σε κάτι που με αφορά. Στην ερώτηση που απευθύνατε στον κο Νανόπουλο, αναφερόμενος σε εμένα είπατε μεταξύ άλλων:

“Ο κος Πανταζής έχει τραβήξει τον δικό του δρόμο”.

Δεν γνωρίζω από ποιον κακοπροαίρετο αντλήσατε την συγκεκριμένη πληροφορία αλλά θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι δεν ισχύει. Σίγουρα είναι πολλοί που θα χαιρόντουσαν να δουν μια διάσπαση στην παράταξη αλλά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά, για ενημέρωση των αναγνωστών σας, οτι όσο θα συνεχίζει η παράταξη να είναι πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις όπως κάνει μέχρι τώρα, εγώ θα παραμένω απλός στρατιώτης της, λειτουργώντας όπως και όλα τα υπόλοιπα εκλεγμένα και μη μέλη της. 

Αντίπαλο έχω μόνο το σύστημα του δημάρχου, το οποίο με μεθόδους του αμαρτωλού κομματιού του κόμματος του ΠΑΣΟΚ το οποίο γαλούχησε αυτόν και τα τσιράκια του, σπρώχνει το Δήμο μας στην οπισθοδρόμηση.”

Βασίλης Πανταζής 

Δημοτικός σύμβουλος μείζονος μειοψηφίας Δήμου Κορινθίων

Leave a Reply