Μια συγκλονιστική βραδιά διοργάνωσαν απο κοινού ο Ροταριανός Ομιλος Κόρινθος με τους Ροταριανούς Ομίλους Αγίας Παρασκευής και Πεύκης με κεντρικό Ομιλητή τον Κυβερνήτη του Θρυλικού Θωρηκτού «ΑΒΕΡΩΦ» Αρχιπλοιαρχο κ. Σωτήριο Χαραλαμποπουλο Π. Ν με θέμα : «Ο κατά θάλασσα Αγών στους Βαλκανικούς πολέμους ο Ναύαρχος Παύλος Κουντουριώτης και το Θωρηκτό» ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒΕΡΩΦ «

Η αίθουσα της Λέσχης αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων ήταν ασφυκτικά γεμάτη από τους φίλους των τριών Ομίλων ενώ πάνω από 30 άτομα από Κόρινθο έδωσαν το παρών.

Μεταξύ αυτών οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Ασσου και Χιλιομοδίου Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος και Δημήτρης Μπίτζιο, ο πρώην αντιδήμαρχος και επιχειρηματίας Γιώργος Μουρούτσος, ο πολιτευτής με τη Δημιουργία Ξανά Θεοδόσης Κορίλλης, ο διευθυντής του Καζίνο.

Παράλληλα έδωσαν το παρών πάνω απο 40 εκπρόσωποι Ροταριανών Ομίλων καθώς και η Διοικητής Ντόρα Κέμου, με τους προδιοικητές Μιχάλη Βαρώτσο, Μαριάννα Καλοειδά, Απόστολο Μαμάτα και ο υποδεδειδγμένος Διοικητής Γεώργιος Μαύρος.

   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here