Μετά από τη χθεσινή παρουσία του κ. Νίκα στον Άσσο, στην εκδήλωση που οργάνωσε η συνυποψήφιά μου Ιωάννα Κασίμη, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις μου.

Ως άνθρωπος και ως ιατρός προσπαθώ να είμαι πάντα δίπλα στους συνανθρώπους μου. Δεν έχω την έπαρση να πιστεύω ότι τα γνωρίζω όλα ή ότι για όλα υπάρχουν ανώδυνες λύσεις.

Καλώ λοιπόν όλους τους φίλους αυτού του τόπου να εκθέσουν τους προβληματισμούς τους, είτε στη σελίδα μου είτε και προσωπικά και να μοιραστούμε τα οράματά μας.

Ανεξάρτητα από πρόσωπα ή κόμματα σας καλώ να ασκήσετε την μνήμη σας και να αναλογιστείτε το πώς κυβερνιέται ο τόπος μας και από ποιους τα τελευταία χρόνια.

Μην ξεχνάμε, και αυτό το λέω ως νευρολόγος, ότι η μνήμη αποτελεί δομικό στοιχείο για την οργάνωση της μελλοντικής ζωής μας και για τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας.

Για αυτό το λόγο πρέπει να εξασκήσουμε την μνήμη μας και να θυμηθούμε τι έργο έχει γίνει, ή μάλλον καλύτερα τι έργο δεν έχει γίνει, στην περιφέρειά μας και στον νομό μας τα τελευταία χρόνια.

Η Πελοπόννησος είναι ευλογημένος τόπος. Η Κορινθία είναι ευλογημένος τόπος. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΘΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

Για να γίνει αυτό χρειάζονται οι ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Κλείνοντας θα ήθελα να επαναλάβω τα λόγια του επικεφαλής της ομάδας μας κ. Νίκα «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ -ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here