ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ, λένε οι πολίτες του οικισμού της Τραγάνας απευθυνόμενοι στην ανίκανη και ανύπαρκτη Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων

0

-Δύο [2] και πλέον χρόνια έχει ξεραθεί ο ιστορικός πλάτανος  στην πλατεία της Τραγάνας και η Δημοτική αρχή, κυρίως στα σοβαρά ζητήματα της περιποίησης και προστασίας του περιβάλλοντος, είναι παντελώς απούσα. 

dig

-Πρόσφατα είχα δημοσιεύσει κείμενο με την τοξική βόμβα του ΧΥΤΑ Κιάτου που απειλεί εδώ και 7-8 χρόνια την  υγεία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

-Μεταξύ των άλλων ανέφερα:

-«Από τα σοβαρότερα προβλήματα της περιοχής, που πέραν των άλλων συνετέλεσαν στις μεγάλες καταστροφές το 2018, είναι η τοξική βόμβα του ΧΥΤΑ Κιάτου. 

dav

-Δυστυχώς για τον τόπο μας δεν έγινε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ από τη Δημοτική αρχή τα τελευταία χρόνια, παρά τα μεγάλα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, για να αποκατασταθεί ο ΧΥΤΑ και η ευρύτερη περιοχή, που αποτελεί το σοβαρότερο πρόβλημα του τόπου μας, για την υγεία των κατοίκων, τη προστασία του περιβάλλοντος, της θάλασσας και του υδροφόρου ορίζοντα.

dav

-Οι υπεύθυνοι αυτού του καταντήματος για τον τόπο μας, αυτής της τραγωδίας, να ξέρουν ότι η υγεία των κατοίκων και η προστασία του περιβάλλοντος, είναι πάνω από τα αξιώματα που κατέχουν». 

                                                                                 ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Leave a Reply