Ο φυσητήρας είναι αυτός που θα σε βοηθήσει να καθαρίζεις πολύ γρηγορότερα, ευκολότερα και πιο αποτελεσματικά μεγάλους και μικρούς χώρους! Μάθε όσα χρειάζεσαι!

Το καθάρισμα του εξωτερικού χώρου μπορεί να είναι πραγματικά πολύ χρονοβόρα διαδικασία.

Η σκούπα και το φαράσι είναι τα πιο αργά μέσα. Για τον επαγγελματία ή τον ερασιτέχνη που θέλει γρήγορα αποτελέσματα υπάρχει λύση και είναι ο φυσητήρας!

Τι είναι;

Πρόκειται για ένα πολύ ισχυρό εργαλείο το οποίο χρησιμοποιείται τις περισσότερες φορές για το μάζεμα και την απομάκρυνση των ξερών φύλλων, της σκόνης ή διάφορων σκουπιδιών ή ακόμα και του χιονιού.

Είναι η ιδανική λύση για όσους φροντίζουν γήπεδα, πάρκα, κήπους, χώρους parking, βενζινάδικα ή έχουν δύσκολους χώρους στο σπίτι τους όπως γωνίες και πατάρια.

Πως τον επιλέγω;

Φυσικά με βάση τις ανάγκες σου. Εάν είσαι ερασιτέχνης και τον θες για τον κήπο ή το σπίτι σου δεν χρειάζεσαι ένα ισχυρό φυσητήρα και έτσι μπορείς να προσανατολιστείς σε ένα μοντέλο με μπαταρία.

Όμως στην περίπτωση που έχεις να καθαρίσεις μεγάλες εκτάσεις γιατί είσαι φροντιστής πάρκου για παράδειγμα, τότε θα πρέπει να επιλέξεις έναν πιο δυνατό ο οποίος θα λειτουργεί ακούραστα για ώρες.

Φυσητήρας μπαταρίας

Πρόκειται για φυσητήρες με ενσωματωμένη μπαταρία οι οποίοι είναι ιδανικοί για την οικιακή χρήση. Τα πλεονεκτήματα τους είναι το χαμηλό επίπεδο θορύβου, η χαμηλή δόνηση και το μικρό βάρος. Στα μείον είναι η μικρή αυτονομία καθώς χρειάζεται φόρτιση σε αντίθεση με τους ηλεκτρικούς που έχουν σταθερή παροχή ενέργειας.

Ηλεκτροκίνητος Φυσητήρας

Είναι ένας ακόμα φυσητήρας για ερασιτεχνική χρήση. Έχει πολλά πλεονεκτήματα όπως το μικρό κόστος απόκτησης του, τα χαμηλά επίπεδα θορύβου και δονήσεων, τη μεγάλη διάρκεια εργασίας και φυσικά το βάρος, καθώς είναι πολύ ελαφρύς. Στα αρνητικά βρίσκεται το καλώδιο που θα σε ακολουθεί πάντα και η μικρή σχετικά ισχύ με τον βενζινοκίνητο.

Φυσητήρας βενζίνης

Εδώ έχεις καθαρά έναν επαγγελματικό φυσητήρα. Ο φυσητήρας βενζίνης προσφέρει τη μέγιστη απόδοση, έχει μεγάλη αντοχή, είναι ικανός για μακράς διάρκειας εργασίες, έχει εξαιρετική αυτονομία και αποτελεί ένα πραγματικά χρήσιμο εργαλείο για τον κάθε έναν που έχει απαιτήσεις. Στα αρνητικά του συμπεριλαμβάνεται το μεγάλο κόστος, που όμως ο καταναλωτής μπορεί να βρει εύκολα πλέον φυσητήρα βενζίνης σε προσφορά, τα υψηλά επίπεδα θορύβου και δονήσεων, τα οποία χρειάζονται προστατευτικά για τα αυτιά και το σχετικά μεγάλο βάρος του.

Για να βρεις φυσητήρες ή άλλα εργαλεία κήπου, όπως κλαδευτικά, μηχανές γκαζόν ή αλυσοπρίονα σε προσφορές, επισκέψου το painthouse.gr