Φθινοπωρινά γυναικεία φορέματα και άλλα ρούχα για το φετινό Σεπτέμβρη!

0

Φθινοπωρινά γυναικεία φορέματα και άλλα ρούχα για το φετινό Σεπτέμβρη! 

Γνώρισε τα γυναικεία φορέματα και όλα τα άλλα ρούχα της νέας κολεξιόν. Μείνε στη μόδα και εντυπωσίασε σε κάθε εμφάνιση. Ποια τα χρώματα που θα φορεθούν φέτος;

Νέα εποχή, νέο style! Το φθινόπωρο έφτασε και οι νέες επιταγές της μόδας είναι εδώ! 

Η νέα κολεξιόν  Mind Matter Autumn 2020 φέρνει μεγάλες χρωματικές αλλαγές. Έφτασε η ώρα να τις ανακαλύψεις!

Γυναικεία φορέματα

Τα νέα φθινοπωρινά γυναικεία φορέματα του 2020, έχουν εσωστρέφεια, κινούνται σε γήινες αποχρώσεις και δημιουργούν μυστήριο και σκέψεις. Είναι ρούχα που θα λατρέψει κάθε γυναίκα γιατί ταιριάζουν άψογα με το μαύρισμα. 

Μεγάλα λουλούδια σε καφέ, κόκκινο και λευκό, υφάσματα σε ώχρα, τριανταφυλλένιο ροζ και πολλά άλλα σκοτεινά χρώματα έρχονται για να υποδεχτούν τη νέα εποχή. Ανακάλυψε όλες τις νέες αφίξεις εδώ

Γυναικείες μπλούζες

Στις ίδιες χρωματικές αποχρώσεις με τα φορέματα κινούνται για οι γυναικείες μπλούζες. Τα tops με τα λουλούδια είναι για τη δουλειά ή τις απογευματινές εμφανίσεις, ενώ τα crop top σε μονοχρωμίες για τις βραδινές εξόδους σου. 

Ομοίως με τα φορέματα, θα ανακαλύψεις λουλούδια και φύλλα στα μοτίβο των υφασμάτων. Απουσία ανοίγματος στο ντεκολτέ. Το στήθος σου αναδεικνύεται από το φυσικό μέγεθος του, χωρίς να χρειάζονται οι αποκαλύψεις. 

Τέλος για όταν ο καιρός κρυώσει τα πλεκτά είναι εδώ. Πλεκτές γυναικείες μπλούζες με see through στα μανίκια σε μαύρο ή λευκό.

Γυναικεία παντελόνια

Τα γυναικεία παντελόνια της φετινής σεζόν τείνουν περισσότερο προς τις παντελόνες

Ξέχνα το στένεμα και την εφαρμογή. Άνετες γραμμές που βγάζουν μία διαφορετική θηλυκότητα.

Μυστήριο, σαγήνη και αέρινος βηματισμός. Μαύρο, λευκό για τη μονοχρωμία και μπλε ή ώχρα για εσένα που θες ένα μοτίβο με φύλλα. Και να θυμάσαι πως τα γυναικεία παντελόνια είναι ασορτί με tops οπότε μπορείς να έχεις μία ολοκληρωμένη επιλογή.

Ανακάλυψε όλη τη νέα κολεξιόν των γυναικείων φθινοπωρινών ρούχων στο mindmatter.gr! 

Leave a Reply