Τοπικά

Τόσο καλός συντονισμός τη μέρα της πλημμύρας στο Δήμο Κορινθίων. Δεν ήξερε ο Δήμαρχος ότι χρησιμοποιούσαν εσκαφεις από την Περιφερεια

Τι τα ήθελε ο Αλεκος να κουνήσει το δάκτυλο στην Περιφέρεια για δήθεν ανυπαρξία παρεμβάσεων τη μέρα της πλημμυρας;

Δείτε την απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας
στις Δηλώσεις του Δημάρχου Κορινθίων
για τη συμβολή της Περιφέρειας
κατά τις πρόσφατες ακραίες καιρικές συνθήκες.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων, συνετό θα ήταν, να ενημερώνεται πλήρως από τις υπηρεσίες του Δήμου πριν τοποθετηθεί δημόσια και εκφράσει απόψεις εκτός πραγματικότητας.
Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κορινθίων, τηλεφωνικά ζήτησε μηχανήματα και η Περιφερειακή Ενότητα ανταποκρίθηκε αμέσως σε όλα τα αιτήματα, ενεργοποιώντας δύο εκσκαφείς ιδιωτών, που έχουν συμβληθεί με την Περιφέρεια.
Το ένα μηχάνημα κινήθηκε και επιχείρησε την Κυριακή 30/09/2018 επί της Επιδαύρου, από τα όρια του Ν. Κορινθίας μέχρι το Σοφικό, καθώς και από Σοφικό προς τον Κόρφο.
Το δεύτερο μηχάνημα κινήθηκε και επιχείρησε την Κυριακή 30/09/2018 στην διαδρομή Αθίκια- Αγ. Ιωάννης-Γαλατάκι-Ρητό και τη Δευτέρα 1/10/2018 διατέθηκε στον Αγ. Ιωάννη, στην Τοπική Κοινότητα, για αποκατάσταση ζημιών.
Τέλος, ας εμπεδωθεί ότι η διαρκής αποποίηση και μεταβίβαση ευθυνών, μόνο εποικοδομητική δεν είναι για τους πολίτες του τόπου μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close