Τραπέζι συνεδριάσεων και άλλα έπιπλα για το γραφείο σου

0

Το τραπέζι συνεδριάσεων που χρειάζεται κάθε γραφείο πως επιλέγεται; Δες όλα τα tips στο παρακάτω άρθρο για τη σωστή διαμόρφωση του επαγγελματικού χώρου σου.

Η αλήθεια είναι πως ο επαγγελματικός χώρος πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένος ώστε να χαρακτηρίζεται από την λειτουργικότητα, την πρακτικότητα, την άνεση και φυσικά την καλή αισθητική η οποία επηρεάζει την παραγωγικότητα και τη διάθεση του προσωπικού.

Τα έπιπλα γραφείου είναι ένας ολόκληρος κόσμος διαφορετικών συνδυασμών και φορμών. Δες πώς να επιλέξεις τα κατάλληλα για τους χώρους που δέχεσαι επισκέπτες ή κάνεις meetings.

Τραπέζι συνεδριάσεων

Τα τραπέζια συνεδριάσεων είναι σημαντικό να έχουν μεγάλη επιφάνεια και εργονομικό σχεδιασμό ώστε να προσφέρουν τις μέγιστες δυνατές θέσεις και την άνεση των συμμετεχόντων. Μπορεί να είναι ένα μεγάλο ορθογώνιο, στρογγυλά ή ακόμα και συνθέσεις ώστε να δημιουργούν τετράγωνα. Χαρακτηριστικό τους θα πρέπει να είναι η καλή ποιότητα και το χρώμα που θα πρέπει να ταιριάξει με τον χώρο. Στο εμπόριο μπορείς να βρεις διάφορα τραπέζια συνεδριάσεων που είναι σταθερά, αλλά και πτυσσόμενα.

Καρέκλες συνεδρίου

https://i1.wp.com/eshop.dromeas.gr/img/c/23_2.jpg?w=696&ssl=1

Οι καρέκλες συνεδρίου οφείλουν να ταιριάζουν με το τραπέζι συνεδριάσεων εάν χρησιμοποιηθούν στον ίδιο χώρο. Σε περίπτωση που τοποθετηθούν σε κάποια αίθουσα για εκπαίδευση, σεμινάριο ή συνέδριο μπορούν να είναι απλές, όμως να έχουν τη δυνατότητα να τοποθετηθούν η μία πάνω στην άλλη.

Καρέκλες επισκέπτη

Οι καρέκλες επισκέπτη γραφείου και αναμονής είναι μία απαραίτητη λύση για τον επαγγελματικό χώρο. Σε αυτές θα υποδεχτείς υποψήφιους συνεργάτες και πελάτες. Πρέπει να είναι άνετες, βολικές και καλαίσθητες. Σε αυτές αναδεικνύεται η επαγγελματική σου εικόνα. Ένα γραφείο που προσφέρει άνετα καθίσματα, σίγουρα σκέφτεται περισσότερο το άτομο και του δίνει αξία.

Καναπές γραφείου

Ο καναπές γραφείου είναι το άνετο και ευρύχωρο κάθισμα που θα υποδεχτείς έναν επισκέπτη ή το σημείο που θα πάει να ξεκουραστεί το προσωπικό σου. Εκεί γίνονται διάφορες συζητήσεις και ο κόσμος χαλαρώνει. Φρόντισε να επιλέξεις ένα χρώμα που δένει φυσικά με τον χώρο σου και να είναι στις σωστές διαστάσεις ώστε να μην δημιουργεί ασφυξία. Μπορείς να βρεις πολλά και διαφορετικά σχήματα για το γραφείο σου.

Που θα τα βρω;

Όλα τα παραπάνω καθώς και πολλά άλλα, μπορείς να τα προμηθευτείς από το κορυφαίο brand επαγγελματικών επίπλων, το ηλεκτρονικό κατάστημα του Δρομέα. Εδώ σε περιμένουν χαμηλές τιμές, μεγάλη ποικιλία και φυσικά κορυφαία ποιότητα!

Απάντηση