ΕπικαιρότηταΤοπικά

Το Unfair του Μιχάλη Χατζή

Προκάλεσε αντιδράσεις και όχι αδίκως! Το να αμφισβητείται  δημόσια, σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου από Αντιδήμαρχο,  σύλλογος εθελοντών πυροπροστασίας με έδρα την πόλη δεν είναι και το βέλτιστον όχι για τον ίδιο το σύλλογο, αφού η κοινωνία γνωρίζει και αναγνωρίζει ,αλλά για τον Αντιδήμαρχο ο οποίος έχει καθήκον να πράττει υπέρ όλων ανεξαιρέτως και όχι στον βωμό της ιδιαίτερης μεταχείρισης έτερου συλλόγου να υποβαθμίζει και να μηδενίζει! Πόσο δε μάλλον όταν ο σύλλογος ΔΕΝ έχει ζητήσει ιδιαίτερη μεταχείριση αλλά έχει καταθέσει ένα επιπλέον αίτημα στο σώμα!

“Τι κάνουν αυτοί; σβήνουν τα περιβολάκια;” η φράση του Αντιδημάρχου που θα μείνει στην ιστορία των αυτοδιοικητικών πραγμάτων της Κορίνθου ειπωμένη στις 9 Αυγούστου του 2018, φράση η οποία λαμβάνει απάντηση από τον ΠΗΓΑΣΟ, το διασωστικό σώμα της πόλης το οποίο όλοι γνωρίζουν πως δίνει το παρόν σε όλα τα γεγονότα!

Γράφει λοιπόν ο Γραμματέας του Πηγάσου : “Το συγκεκριμένο άτομο έχει πλήρη άγνοια και μηδέν σωστή εικόνα- πληροφόρηση για τα εθελοντικά σώματα της Κορίνθου και την προσφοράς τους χρόνια τώρα στον τόπο μας . Kρίμα να έχουμε τέτοιου είδους <εκλεγμένους> στο νομό μας που βάλλουν και χλευάζουν τα έργα των εθελοντών !!!”

Πηγη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close